"SRCE MI JE SLABO, UGRADIĆE MI DVA STENTA" Milić Vukašinović u kritičnom stanju ponovo ide na OPERACIJU, jedva diše i priča!

Autor: P. R.

Zabava

04.09.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravstveno stanje Milića Vukašinovića alarmantno, ponovo leže na operacioni sto!

"SRCE MI JE SLABO, UGRADIĆE MI DVA STENTA" Milić Vukašinović u kritičnom stanju ponovo ide na OPERACIJU, jedva diše i priča!

Foto: Republika.rs

Milić

Nakon što je hitno hitno hospitalizovan usled pogoršanog zdravstvenog stanja nakon operacije noge zbog aneurizme, slavnog rokera Milića Vukašinovića sutra očekuje nova intervencija u Urgentnom centru.

Naime, kako je Vukašinović otkrio za domaće medije, sutra će se ponovo naći na operacionom stolu, a tom prilikom će mu ugraditi dva stenta.

- Sutra mi ugrađuju dva stenta, mnogo tu stvari ima da se sanira, srce mi je slabo. Imam vodu u plućima i teško pričam, a i dišem. Nadam se da ćemo se, Bože zdravlja, uskoro čuti kad izađem - rekao je roker za Blic.

Republika

Foto: ATAImages

Milić Vukašinović

Podsećanja radi, loše zdravstveno stanje Milića Vukašinovića usledilo je nakon operacije koje je prouzrokovala tzv. bolnička bakterija, zbog koje je hitno primljen u bolnicu.

Imao sam osećaj da ću se ugušiti i u tri ujutro smo zvali Hitnu pomoć, koja me je odmah prebacila u Urgentni centar u Beogradu. Ali me noga isto boli kao nakon operacije. To je takav rez šest centimetara dubok, onda su i neke nerve prezerali što nije trebalo i to sada boli. Nekontrolisano boli - kazao je on za Avaz, te istakao da nijedan lek koji mu doktori daju ne može da ublaži bolove, te da je od muke tražio onaj najgori - morfijum:

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Milić Vukašinović

Eto taj trodon, ne može mi ni on pomoći. Pojačali su, a sad sam rekao doktoru ima morfijum da mi date. Rekao je doktor ako trodon ne odradi hoće, ali se on kratko daje, neće da prave narkomana od tebe - govori muzičar, koji ne gubi optimizam i u najgorim trenucima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading