LUDACI SNIMALI RUSKI RULET NA AUTO-PUTU: Jezivi detalji teške saobraćajne nesreće na auto-putu kod BEOGRADA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga će utvrditi da li je suvozač poginulog Dejana J. (53) na Tik-toku prenosio suludu vožnju kontrasmerom

LUDACI SNIMALI RUSKI RULET NA AUTO-PUTU: Jezivi detalji teške saobraćajne nesreće na auto-putu kod BEOGRADA!

Foto: Privatna arhiva, instagram192_rs

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu stravične saobraćajne nesreće na auto-putu Miloš Veliki u kojoj je stradao Dejan J. (53), a povređeni su N. K. (40) i D. P. (30).

Uzrok sudara u kojem je Dejan svojim puntom, vozeći u kontrasmeru, naleteo na hjundai i potom izgoreo za volanom i dalje je misterija. Da li je reč o suludom ruskom ruletu ili pogrešnom skretanju na obilaznici, znaće se kad se urade sva veštačenja i saslušaju svedoci.

Tužilaštvo je naložilo da se uradi obdukcija poginulog vozača automobila, da se pregleda vozilo i urade toksikološke analize. Međutim, već sad je mnogo toga sumnjivo u ovom slučaju, što ukazuje da je ipak reč o namernoj vožnji kontrasmerom, ruskom ruletu, koji je nekada bio popularan na drumovima Crne Gore.

Republika

Foto: /www.instagram.com/moj_beo_grad_/

 

Naime, na društvenim mrežama se posle objavljivanja snimka ove stravične saobraćajne nesreće pojavila informacija da je Dejanov suvozač sve vreme, dok su se vozili kontrasmerom, snimao telefonom.

- Na objavljenom snimku se vidi da je suvozač izbacio ruku kroz prozor. I dok jedni misle da je to uradio da bi upozoravao vozače koji su mu dolazili u susret, drugi navode "da se vidi da u ruci drži telefon i snima lajv za Tik-tok" - objasnio je jedan od očevidaca.

Vozači koji su bili u blizini mesta udesa na društvenim mrežama naveli su i da im je veoma čudno što vozač punta, ako je slučajno pogrešio smer, vozi brzom levom trakom auto-puta, a ne zaustavnom.

- U situaciji kada neko pogreši smer na taj način gleda da se što pre skloni u zaustavnu traku i da se isključi na najbližem isključenju ili da se nekako polukružno okrene i vrati u pravi smer. Veoma je čudno da neko slučajno vozi brzom trakom - komentarisali su juče vozači.

Republika

Foto: Društvene mreže, instagram.com/moj_beo_grad_/

 

Policija i tužilaštvo ipak još nisu isključili mogućnost i da je Dejan pogrešio smer kad se uključivao na auto-put. Dešavalo se i ranije, naime, da vozači, naročito ako dobro ne poznaju tu deonicu, pogreše skretanje i promaše uključenje.

Kako bilo, udes je bio jeziv, a snimak koji su pravili vozači iz obe trake auto-puta zgrozio je sve koji su ga videli.

Da podsetimo, fijat punto kojim je upravljao Dejan J. sa suvozačem N. K. ušao je u kontrasmer na auto-putu i u jednom trenutku fijat se direktno zakucao u automobil hjundai, kojim je upravljala D. P. Posle udarca, punto se zapalio. Povređeni N. K. i D. P. prevezeni su u KBC Zemun i, kako saznajemo, njihove povrede nisu opasne po život.

Smrtonosna kockarska igra

Ruski rulet je smrtonosna kockarska igra, u kojoj igrači za pare ubacuju metak u revolver, zavrte burence i povuku obarač. Ko preživi, nastavlja "igru", a kladioci sa strane ulažu ogromne pare u favorita. Ruski rulet naročito upečatljivo je oslikan u kultnom filmu "Lovac na jelene".

MUP: ČAK TRI NESREĆE U SUPROTNOM SMERU

Za samo tri dana, od 1. do 3. septembra, u saobraćajnim nezgodama u Srbiji poginulo je osam osoba, dok su dve zadobile teške telesne povrede, opasne po život. Samo u nedelju 3. septembra poginulo je čak pet učesnika u saobraćaju, saopštio je MUP Srbije.

Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda od 1. do 3. septembra, čak tri su, uključujući i nezgodu na auto-putu Miloš Veliki, izazvali vozači automobila koji su prešli u kolovoznu traku namenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smera.

Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda bila je i neprilagođena brzina, nakon čega su vozači gubili kontrolu nad vozilom i sleteli s puta.

Uprava saobraćajne policije sprovodiće akcije pojačane kontrole usmerene na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja kojima se najviše ugrožava bezbednost saobraćaja. Iz MUP, takođe, apeluju na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise da bi sačuvali svoj život, ali i tuđe.

ĆERKA: NE ZOVITE GA VIŠE, POGINUO JE

Od vozača fijata punto Dejana J. oprostila se juče potresnom porukom ćerka, koja je imala jednu molbu za njegove prijatelje.

- Obaveštavam vas da je moj otac Dejan poginuo 3. septembra u teškoj saobraćajnoj nesreći. Molim njegove prijatelje da ne zovu njegov broj - napisala je devojka, dok su ispod ovog posta mnogobrojni korisnici izjavljivali saučešće.

OGLASIO DA PRODAJE AUTO

Poginuli Dejan J. bavio se masažom, redovno je objavljivao oglase na društvenim mrežama u kojima je reklamirao usluge i pozivao zainteresovane da zakažu termin. Samo dan pre stravične nesreće objavio je i da prodaje punta u kom je prekjuče poginuo.

U oglasu je napisao da punta ceni 700 evra, a uz fotografije kola sa svih strana naveo je da ima ugrađen i plin.

- Moguće je da je plin doveo do toga da se auto zapali posle udarca - tumačili su juče stručnjaci nesreću za elektronske medije.

DEJAN: VOZAČI, USPORITE U BLIZINI ŠKOLA!

Jeziv je podatak da je samo nekoliko dana pre nesreće Dejan objavio status vezan za bezbednost u saobraćaju.

- Dragi vozači, uskoro kreće prvi dan škole. Stanite na pešačkom prelazu i usporite u blizini škole, otvorite oči i ne žurite nigde. Deca su u saobraćaju skoro nevidljiva, do drugog razreda se ne vide iza automobila, vesela su i nepromišljena. Ne zaustavljajte njihove živote, zaustavite svoje automobile. Srećan prvi dan škole - post je koji je Dejan objavio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading