SUVOZAČ IZ AUTOMOBILA SMRTI PRAVIO VIDEO SNIMAK PRE NESREĆE! Novi detalji jezive saobraćajke na auto-putu "Miloš Veliki"

Autor:

Hronika

04.09.2023

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na video-snimku objavljenom Tik-toku, jedan od korisnika je objavio snimak vožnje Dejana J. u kontra-smeru, apostrofirajući da suvozač iz tog automobila sve vreme drži mobilni telefon u rukama i snima takozvani "lajv".

SUVOZAČ IZ AUTOMOBILA SMRTI PRAVIO VIDEO SNIMAK PRE NESREĆE! Novi detalji jezive saobraćajke na auto-putu "Miloš Veliki"

Foto: /www.instagram.com/moj_beo_grad_/

Nenad B. (40), suvozač iz "fijata" koji je juče teško povređen na auto-putu "Miloš Veliki", u nesreći u kojoj je njegov prijatelj Dejan J. (53), koji je upravljao automobilom, nastradao, sve vreme je snimao klip za Tik-tok, spekulišu mnogi korisnici društvenih mreža.

Na video-snimku objavljenom Tik-toku, jedan od korisnika je objavio snimak vožnje Dejana J. u kontra-smeru, apostrofirajući da suvozač iz tog automobila sve vreme drži mobilni telefon u rukama i snima takozvani "lajv".

Podsetimo, kako je Informer prvi izvestio, Dejan J. (53) nastradao je na auto-putu "Miloš Veliki", kada se, dok je vozio "fijat" brzom trakom u kontra-smeru, zakucao u drugi automobil.

Prilikom sudara, vozilo u kom se nalazio Dejan J. se zapalilo, a on je, kako su preneli portali, ostao zarobljen u njemu i živ izgoreo. 

U ovom stravičnom udesu povređen je saputnik Dejana J., kao Dragoslava P. (30), koja je bila za volanom "hjundaija" u koji se zakucao "fijat punto".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading