OVO JE PORODICA KOJA JE TRAGIČNO NASTRADALA KOD PRNJAVORA: Dejan vozio majku, brata i sestričinu, ZAJEDNO OTIŠLI U SMRT (FOTO)

Autor:

Hronika

29.08.2023

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesreća se dogodila kod Prnjavora u nedelju oko 20.30 časova.

OVO JE PORODICA KOJA JE TRAGIČNO NASTRADALA KOD PRNJAVORA: Dejan vozio majku, brata i sestričinu, ZAJEDNO OTIŠLI U SMRT (FOTO)

Foto: Facebook

Nastradali u nesreći kod Prnjavora

Tragična saobraćajna nesreća dogodila se 27. avgusta u blizini Prnjavora, a odnela je živote četiri osobe iz porodice iz Srbije. Poginuli su Aleksandar J. (19), Dejan J. (23), Vidosava J. (49) i dete (7).

Porodica koja je poginula je iz Mačvanske Mitrovice, a živeli su u Sremskoj Mitrovici.

- Živeli su nekada u Mačvanskoj Mitrovici, ali su dobili kuću u Sremskoj Mitrovici i preselili se - kažu rođaci poginula porodice.

Kako otkrivaju za naš portal u sudaru "pežoa" i "pasata" su poginuli majka, dva sina i unuka, koja je inače Vidosavine ćerke dete.

Kako saznajemo, u trenutku nesreće kod Prnjavora vozilom je upravljao Dejan J.

Da podsetimo, nesreća se dogodila oko 20.30 časova, a sudarila su se dva vozila, "pežo" i " pasat". "Pežo" je vozio državljanin Srbije, dok je "pasat" vozio Boban Đekić (26) iz Prnjavora.

Ova tragedija je ostavila dubok trag i izazvala tugu u zajednici. Istraga će verovatno nastaviti da se bavi uzrocima ove saobraćajne nesreće kako bi se utvrdile sve relevantne okolnosti i eventualna odgovornost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading