MUZIČKA ŠKOLA U ZEMUNU NAPRAVILA HIT, ALI OGLAS: Traže nastavnika na Fejsbuku: "Ako neko zna nekoga, ko zna nekoga..."

Autor:

Vesti

29.08.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudeći po ovom oglasi, nema više utrkivanja za rad u školama, kao što se nekada godinama čekalo.

MUZIČKA ŠKOLA U ZEMUNU NAPRAVILA HIT, ALI OGLAS: Traže nastavnika na Fejsbuku: "Ako neko zna nekoga, ko zna nekoga..."

Foto: pixabay.com

Učionica u školi

Muzička škola u Zemunu počela je da traži nastavnike i na društvenim mrežama, pa se tako pojavio neformalan oglas, jedne od zaposlenih u ovoj obrazovnoj ustanovi, koji je postao pravi hit!

U oglasu je naznačeno da škola traži profesora matematike i informatike, a u obzir dolaze i studenti na masteru, ako se ne bude našla adekvatna zamena, prenosi Mondo.

"Muzičkoj školi "Kosta Manojlović" u Zemunu u Beogradu je potreban profesor matematike i informatike! 65%, dva popodneva (utorak/petak). 40% matematika, 25% informatika... Stress free sa muzičarima:) Kolega je dao otkaz, tako da nije zamena u pitanju. On je bio ETF-ovac tako da mogu i tehnički fakulteti. Ako neko zna nekoga, ko zna nekoga... Nek se javi direktorki:)", stoji u objavi na Fejsbuku.

Foto: Facebook/Printscreen

 

Sudeći po ovom oglasi, nema više utrkivanja za rad u školama, kao što se nekada godinama čekalo, pa makar i na rad na zameni, prenosi Mondo.

Da li je u pitanju mala plata nastavnika, ili problemi sa ponašanjem učenika na času, nije poznato, ali primetno je da mnogi "beže iz prosvete".

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Fanlyyy

01.09.2023 23:44

Pa i nije da nisu pravili probleme profesoru.