NOSIO NANOGICU ZBOG NASILJA PA SAD MONSTRUOZNO PRETUKAO ROĐENU MAJKU! Užas u Zemunu - odmah uhapšen, čeka ga saslušanje!

Autor:

Hronika

29.08.2023

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je navodno fizički napao majku, a takođe je prema njoj izrekao i ozbiljne pretnje ubistvom.

NOSIO NANOGICU ZBOG NASILJA PA SAD MONSTRUOZNO PRETUKAO ROĐENU MAJKU! Užas u Zemunu - odmah uhapšen, čeka ga saslušanje!

Foto: Shutterstock

Hapšenje, policija hapsi muškarca

Danas je osumnjičeni B.S. (22) uhapšen i zadržan zbog nasilja u porodici. Ovo hapšenje je rezultat saradnje Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu i policije u Zemunu. Prema saopštenju, osumnjičeni je u trenutku izvršenja krivičnog dela imao nanogicu.

Sumnja se da je B.S. u porodičnoj kući na adresi Đorđa Čutukovića izvršio nasilje nad svojom majkom. On je navodno fizički napao majku, a takođe je prema njoj izrekao i ozbiljne pretnje ubistvom.

Osumnjičeni će biti priveden u tužilaštvo u četvrtak, gde će biti saslušan povodom ovog slučaja nasilja u porodici. Tužilaštvo će dalje doneti odluke o daljim koracima u ovom slučaju, uključujući eventualno podizanje optužnice i suđenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading