"KU*VO, UBIĆU TE! SPRAĆU SVE GREHE SA TEBE!" Evo kako se tatin sin ophodio prema svojoj ŽENI - silovao je i tukao, pa pucao na policiju!

Autor:

Svet

24.08.2023

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac je osumnjičen da je izvršio nasilje i zlostavljanje prema svojoj nevenčanoj partnerki tokom dužeg perioda.

"KU*VO, UBIĆU TE! SPRAĆU SVE GREHE SA TEBE!" Evo kako se tatin sin ophodio prema svojoj ŽENI - silovao je i tukao, pa pucao na policiju!

Foto: Shutterstock

Izveštaj opisuje ozbiljne i uznemirujuće događaje vezane za slučaj nasilja, zlostavljanja i kriminala koji je rezultirao hapšenjem muškarca u Zagrebu. Navodi se da je muškarac pritvoren zbog višestrukog silovanja, fizičkog napada na nevenčanu suprugu i teškog pokušaja ubistva policajca.

Muškarac je osumnjičen da je izvršio nasilje i zlostavljanje prema svojoj nevenčanoj partnerki tokom dužeg perioda. Navodi se da je koristio fizičko nasilje, verbalno zlostavljanje i seksualno nasilje prema njoj. Takođe, spominje se da je prema policajcu pokušao izvršiti teško ubistvo, a da je nakon toga došlo i do njegovog hapšenja.

- Ku*vo, glupačo.... Ubiću te. Spraću s tebe sve grehe - gnusni je deo repertoara uvreda i pretnji koje je izgovarao iz dana u dan svojoj nevenčanoj partnerki sve nije najavio suicid. Upravo zbog tog poslednjeg dela u ulicu je u popodnevnim satima 21. avgusta pristigla policija i pregovarač, ali i zagrebački vatrogasci koji su razvukli jastuk u slučaju da skoči.

Pored toga, tekst ukazuje na problem konzumacije alkohola i droge od strane ovog muškarca, kao i na njegovu raniju istoriju sa zakonom. Navedeno je da je muškarac bio svedok u postupku protiv svog oca i otkrio je niz traumatičnih iskustava iz detinjstva.

Ovaj slučaj pokazuje ozbiljnost problema nasilja u porodici i zlostavljanja te ukazuje na važnost prepoznavanja, prijavljivanja i sankcionisanja takvih dela kako bi se zaštitile žrtve i osigurala odgovarajuća pravda.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading