OVO JE NAJMONSTRUOZNIJI SLUČAJ DO SADA! OTAC SILOVAO ĆERKU (21) U NIŠU: DNK potvrdila mučne sumnje - ovako je otkriven MOSTRUM

Autor:

Hronika

23.08.2023

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

B.M. je uhapšen, nakon čega se branio ćutanjem, a zlostavljana devojka je sa bebom smeštena u jednoj sigurnoj kući.

OVO JE NAJMONSTRUOZNIJI SLUČAJ DO SADA! OTAC SILOVAO ĆERKU (21) U NIŠU: DNK potvrdila mučne sumnje - ovako je otkriven MOSTRUM

Foto: Shutterstock

žena n

Više javno tužilaštvo u Nišu podiglo je optužnicu protiv Nišlije B. M. (52) koji je uhapšen u martu ove godine zbog sumnje da je silovao ćerku (21).

Nišlija B.M. prvi put je izvršio krivično delo 2020. godine, nakon što je devojčica postala punoletna.

Posle drugog silovanja, devojka se požalila majci koja živi u Pećincima, a onda je ginekološkim pregledom utvrđeno da je trudna. Nakon rođenja bebe DNK analiza potvrdila je užasne sumnje, osumnjičeni B. M. je otac ćerkinog deteta.

Ona je ranije bila smeštena u hraniteljskoj porodici, a kada je postala punoletna izabrala je da se vrati kod biološkog oca u Niš. Tek posle šest meseci, devojka je skupila snage da progovori, i to posle drugog silovanja. U avgustu je otišla do majke i ispričala joj šta se dogodilo.

DNK analiza otkrila monstruma

Kada je progovorila o stravičnom događaju, majka je odvela u Dom zdravlja u Sremskoj Mitrovici, gde je ginekološkim pregledom utvrđeno da je u poodmakloj trudnoći. Obaveštena je i niška Kriminalistička policija koja je blagovremeno reagovala i odmah započela postupak.

B.M. je negirao delo, a pošto nije bilo svedoka, niški kriminalistički inspektori inicirali su DNK analizu koju je Više javno tužilaštvo u Nišu naložilo odmah po rođenju bebe, u decembru prošle godine. Rezultati su pokazali da je on otac svoje ćerke i njene čerke.

- Neosporno je da je DNK srodnika sličan. Ali postoji jasna razlika između prvog stepena srodstva i daljeg srodstva. Odnosno, otac je sa ćerkom u prvom stepenu srodstva, a ako je otac i njenog deteta biće i s njim u prvom stepenu srodstva. Ako nije otac ćerkinog deteta, videće se na osnovu DNK analize da su u srodstvu, ali u tom slučaju u daljem srodstvu - objasnio je za “Blic” jedan stručnjak za DNK analizu.

Nakon hapšenja branio se ćutanjem

B.M. je uhapšen, nakon čega se branio ćutanjem. Viši sud u Nišu mu je odredio pritvor radi sprečavanja uticaja na svedoke, zbog okolnosti da bi u kratkom vremenskom periodu mogao da ponovi krivično delo, kao i činjenice da je za navedeno krivično delo propisana kazna zatvora preko 10 godina, a njegovo izvršenje je uznemirilo javnost.

Zlostavljana devojka je sa bebom smeštena u jednoj sigurnoj kući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading