OVO JE LICE ZLA! 14 godina devojku držao u podrumu, silovao je preko hiljadu puta - Vladimir uvek držao nož dok je bio sa žrtvom

Autor:

Svet

01.08.2023

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slučaj otete devojke koja je posle 14 godina pobegla od monstruma koji ju je držao u kavezu šokirala je javnost!

OVO JE LICE ZLA! 14 godina devojku držao u podrumu, silovao je preko hiljadu puta - Vladimir uvek držao nož dok je bio sa žrtvom

Foto: www.profimedia.rs

Ekaterina B. tvrdi da je zatočena 2009. godine i da je tokom godina bila silovana više od hiljadu puta. Sada ima 33 godine i njen pun identitet nije otkriven.

Vladimir Českidov (51) trenutno je pod naoružanom stražom u psihijatrijskoj bolnici i suočen sa istragom zbog otmice i silovanja, ali i ubistva. Českidov je prema navodima iz istrage osumnjičen da je ubio i raskomadao ženu staru 30 godina po imenu Oksana 2011. godine. Navodno je skuvao njene ostatke od kojih su neki pronađeni tokom pretresa imanja.

Majka monstruma, Valentina, živela je u istoj drvenoj seoskoj kući u Smolini u oblasti Čeljabinsk, ali za sada nije poznato da li je bila svesna kidnapovanja i zločina koje je počinio Vladimir.

 

 

 

Ekaterina je uspela da pobegne nakon što je Vladimiru naglo pozlilo kad se napio. Valentina je morala da pozove hitnu pomoć, a klonuli otmičar nije stigao da devojku zaključa u tamnicu koja se prema navodima medija nalazila u podrumu kuće.

Ekatarina je pobegla i pronašla sestru Elenu sa kojom nije bila u kontaktu 14 godina, a zatim pozvala policiju. Kidnapovana žena rekla je svojoj sestri Eleni da joj je Vladimir stalno pretio.

- Svuda je hodao sa mnom držeći nož. Uvek je imao nož u ruci - rekla je Ekatarina.

Lokalni mediji navode da su se Vladimir i Ekatarina slučajno upoznali na železničkoj stanici kad joj je ponudio piće.

- Onda me je pozvao kući i sve je tamo počelo - rekla je Ekatarina.

Vladimir je žrtvu vezivao za gredu i lepio joj selotejp preko usta kad bi izlazio iz kuće. Napuštala je kavez samo da čisti kuću i pomaže njegovoj majci, ali i da ga seksualno zadovolji.

Policija je tokom pretresa navodno pronašla veliki broj brnjica, diskove sa pornografskim sadržajem, ali i razne seksualne igračke koje su korišćene tokom navodnih seansi mučenja.

Mediji iz Rusije navode da su "kosti i smrskana lobanja sa tragovima rđe" jedini ostaci ubijene žene. Neki izveštaji sugerišu da su ostaci zakopani u bašti seoske kuće.

Ruski list Komsomolskaja pravda prenosi izjave meštana da je Vladimir nekada imao prijatelje, a onda postao pustinjak. Njegova majka Valentina navodno je radila u lokalnoj psihijatrijskoj bolnici.

Nestanak Ekaterine je prijavljen nestanak 2009. godine, ali policija nije uspela da uđe u trag ni njoj, a ni drugoj devojci koja je kidnapovana. Sumnja se da je malj korišćen za ubistvo druge žene.

Vladimiru je određen pritvor od dva meseca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Krsto

02.08.2023 10:19

Cheljabinsk gdje zivi ovaj izrod je najradioktivnije naseljeno mjesto na svijetu a rijeka Techa puna deuterijuma...Selo Muslimovo decenijama je sluzilo kao.opitni poligon a tamosnji Muslimani kao pokusni kunici preko kojih je mjereno koja doza radijacije je smrtonosna...Covek o kome pisete je tek mali.ubica jer je ubio par ljudi..Glavonje iz Moskve su poubijale milione ljudi.Sjetimo se samo Holodomora