DOŠLA SAM DA MU POČISTIM STAN, A ON ME JE SILOVAO: Detalji svedočenja prve žrtve bivšeg vaterpoliste

Autor: Republika

Hronika

30.07.2023

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Ušla sam u stan na Novom Beogradu koji je trebalo da počistim, ali me je vlasnik napao i silovao me je - rekla je tada žrtva.

DOŠLA SAM DA MU POČISTIM STAN, A ON ME JE SILOVAO: Detalji svedočenja prve žrtve bivšeg vaterpoliste

Foto: Printscreen/twitter/@djanserica

Miljan Čolović (41), bivši vaterpolista i osuđivani silovatelj, koji je 22. jula ponovo uhapšen u Košutnjaku u Beogradu, nakon što ga je jedna žena prijavila policiji pošto joj je pokazivao polni organ, pre osam godina napao je devojku koja mu je čistila stan.

Pre nego što je seksualni manijak upre nekoliko dana ženi u parku u Košutnjaku pokazao polni organ, fotografisan je kako sedi na klupici, a njegova slika je objavljena na društvenim mrežama kako bi se građani, a naročito žene i deca, upozorili na opasnost. Naime, ljudi su na društvenoj mreži Tviter objavili sliku muškarca koji sedi na klupici. Na sebi je imao crni šorts, plavu majicu i ranac na leđima, kao i naočare za vid i malu bradu.

Prvi put ovaj čovek je bio uhapšen u Beogradu 2015. godine nakon što ga je kućna pomoćnica prijavila za silovanje. Njemu se tada sudilo i za to krivično delo je bio osuđen pred Višim sudom u Beogradu na tri godine robije. Kaznu je odslužio.

Njegova prva žrtva, kućna pomoćnica, tokom sudskog postupka opisala je strahotu koju je preživela.

- Ušla sam u stan na Novom Beogradu koji je trebalo da počistim, ali me je vlasnik napao i silovao me je - rekla je tada žrtva na saslušanju u tužilaštvu.

Republika

Foto: Shutterstock

 

Ona je objasnila kako se uopšte našla u stanu bivšeg vaterpoliste.

- Javila sam se na oglas u kom je čovek tražio ženu koja bi mu očistila stan. Sećam se da sam malo kasnila i zbog toga nisam znala kako će vlasnik stana da reaguje. Međutim, čim sam ušla, mladić izuzetno krupne građe me je zgrabio i silovao - posvedočila je ona tada.

Nesrećna devojka potom je detaljno opisala kako ju je monstrum zlostavljao tog dana, i to dva puta.

Vaterpolista je to negirao, tvrdeći da je L.R. rešila da mu se osveti jer ju je izbacio iz stana nezadovoljan njenim „čišćenjem i izgledom“.

- Pozvao sam jednu agenciju za čišćenje stanova. Nisam to tražio, ali sam potajno očekivao da će mi poslati neku mladu, lepu devojku, koja će mi, posle spremanja kuće pružiti i „dodatnu uslugu“, jer su slične agencije često paravan za erotsku masažu. Međutim poslali su mi matoru ženu, što me je strašno iznerviralo – objasnio je Čolović i dodao:

- Kada sam video još da mi je ofrlje očistila stan, isterao sam je napolje. Priznajem da sam je nazvao kravom i upotrebio još neke psovke. Na vratima mi je zapretila da će me to skupo koštati.

Iste godine, Čolović je napao još jednu devojku, ali u Banjičkoj šumi. I ona ga je prijavila policiji, sumnjičila ga je za pokušaj silovanja, ali je na kraju za to krivično delo Čolović oslobođen optužbi.

- Žena koju je Čolović, kako se sumnja, napao u Banjičkoj šumi i ranije je policiji davala konfuzne izjave. Međutim, na prvom saslušanju u Višem tužilaštvu ispričala je kako je slučajno upoznala Čolovića dok je tražila kuče koje je izgubila - podseća izvor i dodaje:

- Rekla je da su sedeli na klupici i da su popili dve flaše vina pre nego što je on pokušao da je privoli da imaju se*s, ali da do toga nije došlo.

On je na saslušanju i suđenju sve negirao, tvrdeći da su žene uživale sa njim i da ih nije silovao. Čak je rekao da je kućna pomoćnica znala da on, osim čišćenja, želi i se*s, a da joj je platio 1.500 dinara, iako mu nije pospremila stan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading