DRUŠTVENIM MREŽAMA ŠIRI SE SLIKA MANIJAKA SA KOŠUTNJAKA: Veterpolista više puta optuživan za silovanje JEDNOM osuđen!

Autor:

Hronika

29.07.2023

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši vaterpolista MIljan Čolović (39), uslikan je da u parku u Košutnjaku pokazuje polni organ deci i ženama.

DRUŠTVENIM MREŽAMA ŠIRI SE SLIKA MANIJAKA SA KOŠUTNJAKA: Veterpolista više puta optuživan za silovanje JEDNOM osuđen!

Foto: Printscreen/twitter/@djanserica

Nedelju dana pre nego što je u petak po treći uhapšen bivši vaterpolista MIljan Čolović (39), na društvenim mrežama se pojavila njegova fotografija i upozorenje da u parku u Košutnjaku pokazuje polni organ deci i ženama. 

Čolović je višestruki povratnik, ranije osuđivan zbog silovanja i polnog uznemiravanja i nakon trećeg hapšenja njemu je ekspresno određen pritvor po nalogu Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu!

Podsetimo Čolović je nekada igrao vaterpolo za Crvenu Zvezdu i Partizan, bio je i juniorski reprezentativac Srbije. Osuđen je u maju 2017. pred Višim sudom u Beogradu na tri godine zatvora zbog silovanja kućne pomoćnice L. R. (55), a oslobođen je za pokušaj silovanja M. M. (30).

Već 2019. godine ponovo je uhapšen u Nevesinju zbog sumnje da je u haustoru jedne zgrade uznemiravao žensku osobu, nudeći joj bludne radnje.

Inače prema optužnici on je 2. novembra 2014. godine uveče u Banjičkoj šumi presreo M. M., dok je šetala psa, odvukao je u žbunje i tu pokušao da je siluje, ali se ona odbranila tako što ga udarila lancem po glavi. Takođe, teretio se i da je 25. decembra iste godine u svom stanu u naselju Belvil silovao L. R., koju je pozvao preko jedne agencije za čišćenje stanova.

Tokom suđenja bivši vaterpolista tvrdio je da je sa M. M. imao "dobrovoljni seks", a da ga je druga lažno optužila iz osvete!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading