GDE IDE OVAJ SVET?! UNUK U LAZAREVCU PRETUKAO DEKU ZBOG NOVCA! Udarao ga u grudi pa kad je starac pao UZEO MU JE POSLEDNJI DINAR!

Autor:

Hronika

28.08.2023

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon verbalnog konflikta, D. U. je fizički napao svog dedu, gurao ga i udario ga rukom u grudi.

GDE IDE OVAJ SVET?! UNUK U LAZAREVCU PRETUKAO DEKU ZBOG NOVCA! Udarao ga u grudi pa kad je starac pao UZEO MU JE POSLEDNJI DINAR!

Foto: ST/N. MANDIĆ, Shuttestock, Pixabay.com

U Lazarevcu je došlo do hapšenja jednog muškarca zbog nasilja u porodici. Policija u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom intervenisala je u subotu i uhapsila D. U. (34) nakon što je izbio sukob u porodici.

Prema izveštajima, tog dana došlo je do svađe između osumnjičenog i njegovog dede P. K. Nakon verbalnog konflikta, D. U. je fizički napao svog dedu, gurao ga i udario ga rukom u grudi. Ova agresivna reakcija dovela je do pada dede, nakon čega je osumnjičeni uzeo novac iz njegovih pantalona.

Povređeni deda je zatražio medicinsku pomoć i ukazana mu je lekarska pomoć u Hitnoj službi Doma zdravlja u Lazarevcu, gde su mu konstatovane lake telesne povrede.

Osumnjičeni D. U. je danas priveden tužiocu, a sud mu je odredio zadržavanje do 48 sati. Protiv njega je napisana prijava zbog porodičnog nasilja, a tužilaštvo će preduzeti dalje korake u istrazi kako bi se utvrdile sve okolnosti incidenta.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading