MAJA BEROVIĆ, DVORAC I ŽURKA DO RANOG JUTRA! Sin pokojnog Đorđa Balaševića organizovao GALA PROSLAVU 29. rođendana!

Autor:

Zabava

28.08.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Maja Berović je bila zadužena za dobru atmosferu na proslavi rođendana Alekse Balaševića!

MAJA BEROVIĆ, DVORAC I ŽURKA DO RANOG JUTRA! Sin pokojnog Đorđa Balaševića organizovao GALA PROSLAVU 29. rođendana!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksa Balašević, sin pokojnog kantautora Đorđa Balaševića, proslavio je svoj 29. rođendan u dvorcu Mokrice u Sloveniji. Ujerdno se slavio i prvi rođendan njegove ćerke Vere. Za dobru atmosferu je, ni manje, ni više, bila zadužena popularna pevačica Maja Berović, ali i Đoletovi tamburaši.

Sudeći po komentarima svih prisutnih, veselje će se dugo pamtiti. Aleksa je uslikao Maju sa svojom suprugom, te joj posvetio sledeće reči:

- Jer tebi je mesto na dvoru - napisao je Balašević i tagovao Maju.

Republika

Foto: Instagram.com/balasevicaleksa

 

Proslavi je prisustvovala i Balaševićeva ćerka Vera, koja je nedavno napunila godinu dana. Žurka je trajala do ranjih jutarnjih sati, a Aleksa je vesele trenutke podelio sa pratiocima na društvenim mrežama.

Republika

Foto: Instagram.com/balasevicaleksa

 

Porodica je okupila veliki broj ljudi, među kojima su bili i gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković, kao i glumac Enis Beslagić.Dvorac Mokrice, gde su proslavili rođendane, ima posebno značenje za Balaševiće, jer je to jedno od omiljenih mesta Aleksine mame Olivere, i tu su često, dok je Đole bio živ, dolazili porodično, i održavali druge proslave i veselja.

Republika

Foto: Instagram.com/balasevicaleksa

 

Inače, Maja je nedavno dobila ulogu u njegovom filmu "Megdan", gde će igrati Moldavku, a njih dvoje su tokom snimanja razvili prijateljski odnos, pa ne čudi što je baš ona pevala na njegovoj proslavi.

- Za sve vas što pitate, istina je da Maja Berović igra u filmu "Megdan". Holivudski reditelj i naš koproducent, legendarni Todor Čapkanov dodelio je Maji veliku ulogu u Moldaviji. Maja je naučila rumunski, tako da su najpoznatiji moldavski i rumunski glumci, kao što su Ion Behet, Genadi Boyarkin i ostali bili oduševljeni. Takođe i naši glumci. Maja je dokazala velikom reditelju i kolegama glumcima da je dokazana umetnica i da lako menja discipline. Uskoro više, hvala svima - napisao je Aleksa nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading