VIŠE NE MOŽE DA SE PERE KOD ALBANACA! Rita Ora slagala, sama uzela srpsku zastavu od našeg mladića! (VIDEO)

Autor:

Zabava

28.08.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procurio snimak ključnog trenutka, pevačica albanskog porekla sama uzela srpsku zastavu!

VIŠE NE MOŽE DA SE PERE KOD ALBANACA! Rita Ora slagala, sama uzela srpsku zastavu od našeg mladića! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/iam__gaga

Rita Ora

 

Pevačica albanskog porekla Rita Ora napravila je haos na društvenim mrežama kad je na nastupu u Mađarskoj uzela srpsku zastavu i ogrnula je. Albanci su je napali i osudili, a ona je pokušala da se opravda, ali bezuspešno.

Republika

Foto: Instagram.com/iam__gaga

 

- Sinoć tokom mog nastupa na SZIN festivalu u Mađarskoj, jedan mladi fan mi je uručio zastavu. Zbog jakih svetala na bini nisam jasno videla čija je zastava bila. Tek kada sam sišla sa bine shvatila sam da je u pitanju srpska zastava, a ne mađarska - ostavila je komentar Rita, koja se oglasila i za medije:

- Iako cenim sve svoje fanove iz svih zemalja i kultura, želim da jasno stavim do znanja da sam ponosna Albanka sa Kosova i nikada mi nije bila namera da ne poštujem svoje nasleđe ili da uznemirim svoj narod ili svoju porodicu - izjavila je Rita Ora za "Klan Kosova".

Republika

Foto: Instagram.com/iam__gaga

 

Međutim, na Instagram profilu mladića Borivoja, koji je nosio srpsku zastavu, jasno se vidi da ju je pevačica sama uzela od njega.  Naime, ona je u jednom momentu za vreme svog nastupa sišla sa bine i došla do publike da se pozdravi i zajedno sa njima u glas pevala je svoje pesme. Na pomenutom snimku se može videti da mladić njoj nije dao zastavu, kako je ona izjavila, već da je sama pružila ruku i uzela zastavu. 

Inače, ovaj mladić je postao heroj na društvenoj mreži Tviter i mnogi naši korisnici traže da mu se dodeli nacionalna penzija. Borivoje dolazi iz mešovitog braka, otac mu je Mađar, a majka mu je Srpkinja, zbog čega je i nosio našu zastavu na ovom koncertu.

Republika

Foto: Instagram/iam_gaga

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading