ALBANCI BESNI NA RITU ORU! Procurio novi snimak sa SRPSKOM ZASTAVOM, ovo je KLJUČNI TRENUTAK! (VIDEO)

Autor:

Zabava

28.08.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korisnici društvenih mreža traže da se momku koji je dao zastavu Riti Ori dodeli nacionalna penzija!

ALBANCI BESNI NA RITU ORU! Procurio novi snimak sa SRPSKOM ZASTAVOM, ovo je KLJUČNI TRENUTAK! (VIDEO)

Foto: Shutterstock, Pixabay

Rita Ora, pevačica albanskog porekla, izazvala je pravio haos na društvenim mrežama nakon što je na nastupu u Mađarskoj pevala ogrnuta u srpsku zastavu. Zastavu joj je dao dečko iz publike, a ona se kasnije pravdala da nije početku shvatila kojoj zemlji pripada. U nastavku ovog teksta možete videti i novi snimak sa koncerta, koji je uzburkao albansku javnost. Na njemu i na narednom snimku se vidi trenutak kad je momak dao zastavu Riti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

- Sinoć tokom mog nastupa na SZIN festivalu u Mađarskoj, jedan mladi fan mi je uručio zastavu. Zbog jakih svetala na bini nisam jasno videla čija je zastava bila. Tek kada sam sišla sa bine shvatila sam da je u pitanju srpska zastava, a ne mađarska - ostavila je komentar Rita, koja se oglasila i za medije:

- Iako cenim sve svoje fanove iz svih zemalja i kultura, želim da jasno stavim do znanja da sam ponosna Albanka sa Kosova i nikada mi nije bila namera da ne poštujem svoje nasleđe ili da uznemirim svoj narod ili svoju porodicu - izjavila je Rita Ora za "Klan Kosova".

Mediji su preneli i da je na pevačicu urlala majka, Vera Ora, i to u bekstejdžu. Nakon urlanja na ćerku, Ritina majka joj se izvinila, tako što je objavila fotografiju dvoglavog orla.

Republika

Foto: Shutterstock

 

- Žao mi je što sam mnogo vikala, ali sam se unervozila - napisala je Vera i na ovaj način se javno izvinila ćerki.

Albanska javnost se digla na noge i pevačica trpi najstrašnije osude, dok naša javnost želi da dodeli nagradu mladiću koji joj je predao zastavu. Naime, pojavio se novi snimak na društvenim mrežama, koji možete videti na početku ovog teksta, a korisnici Tvitera traže da mu se dodeli nacionalna penzija zbog ovog poteza. Trenutak kad je Rita uzela zastavu možete pogledati u nastavku ovog teksta.

 

 

Podsetimo, Rita Ora je i nedavno uzburkala domaću javnost kada je pozirala ispred bilborda koji najavljuje njen novi album, međutim u tom momentu se na reklami pojavio najbolji srpski teniser Novak Đoković i ona je nezadovoljno odmahnula rukom.

Republika

Foto: Printscreen/TikTok

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading