POZNATI PEVAČ POKAZAO POLNI ORGAN: Slikao se kao od majke rođen, pa objavio PRIVATNU FOTOGRAFIJU!

Autor:

Zabava

27.08.2023

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati pevač šokirao svoje pratioce na društvenim mrežama!

POZNATI PEVAČ POKAZAO POLNI ORGAN: Slikao se kao od majke rođen, pa objavio PRIVATNU FOTOGRAFIJU!

Foto: www.profimedia.rs

Svetska zvezda Benito Antonio Martinez Okasio, poznatiji pod svojim umetničkim imenom Bed Bani (Loš zeka), šokirao je danas svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram. Naime, portorikanski pevač i reper je na svom storiju objavio potpuno golišavu fotografiju.

Na fotografiji je pozirao potpuno go ispred ogledala. Na slici koju je objavio vidi se deo njegovog polnog organa, ali i deo zadnjice, što je iznenadilo i šokiralo njegove fanove, dok je dobar deo njih ovo dočekao sa oduševljenjem.

Republika

Foto: instagram.com/badbunnypr

Bad Bunny

Pevač i prer je rođen 1994. godine u Portoriku, i trenutno je jedan od najpoznatijih i najuticajnijih izvođača u muzičkoj industriji, posebno u žanrovima kao što su regeton i trep. U mladosti je igraokošarku, ali je uvek bio privržen muzici. Njegov prvi nastup bio je u crkvenom horu. Karijera je počela da mu se razvija "onlajn", a prvi veliki hit bila mu je pesma "Soy Peor", 2017. godine. 

Sarađivao je sa mnogim svetskim muzičarima, a pored muzike, bavi se i društvenim aktiviznom. Bori se za prava LGBTQ+ zajednice, prava imigranata i protiv društvene nejednakosti. Osvojio je brojne nagrade, uključujući i Gremi, Latin Gremi nagrade, kao i Bilbord Latin muzičke nagrade.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Bad Bunny

Osim muzike, njegovu publiku privlači i njegov jedinstveni izgled, kao i modni stil. Često promoviše samopouzdanje i individualnost kroz svoj izgled.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading