KRISTIJAN I KRISTINA OTKRILI POL BEBE: Slavlje u domu bivšeg robijaša, stiže još jedna beba (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

27.08.2023

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović i Kristina Spalević uskoro će postati roditelji još jednog deteta!

KRISTIJAN I KRISTINA OTKRILI POL BEBE: Slavlje u domu bivšeg robijaša, stiže još jedna beba (FOTO)

Foto: instagram.com

Kristina Spalević i Kristijan Golubović

Bivši robijaš i rijaliti učesnik Kristijan Golubović zajedno sa svojom izabranicom, pevačicom Kristinom Spalević, uskoro će postati roditelj još jednog deteta, a kako je par sada otkrio, u njihov dom stiže novi muški naslednik.

Naime, kako su Kristijan i Kristina objavili na društvenoj mreži Instagram, njihova porodica postaće bogatija za još jednog sina, koji će, kako je bivša učesnica "Zadruge" istakla, biti mamino dete.

- Stiže još jedan mamin sin - napisala je Spalevićeva na pomenutoj društvenoj mreži.

Inače, Kristina i Kristijan već imaju naslednika po imenu Konstantin, dok bivši robijaš iz prethodnih brakova ima ćerku Veru i sina Lazara.

Republika

Foto: instagram.com/kristina_spalevic

Kristijan i Kristina čekaju dečaka

Podsećanja radi, Golubović je sa Kristinom otpočeo romansu u četvrtoj sezoni rijalitija "Zadruga" dok je on još uvek bio u braku sa bivšom ženom Ivanom. Iako je govovrio da nema teorije da prevari svoju sada već bivšu suprugu, pred kamerama mu se desila nepredviđena ljubav. Međutim, pre javne prevare sa Spalevićevom, Kristijan je o braku sa Ivanom pričao da samo patrijarh može da ga rastavi od nje.

- Sa Ivanom sam venčan u crkvi jednom i zauvek! I za sto godina ću o njoj misliti da je najposebnija osoba u mom životu! Da bismo se crkveno razveli, treba patrijarh lično da nas rastavi, a ja na to nikada ne bih pristao - rekao je on za medije jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading