PRVO OGLAŠAVANJE MARKA PEROVIĆA NAKON VESTI DA JE PRETUČEN: Evo u kakvom je stanju i šta se desilo u restoranu, reagovala i POLICIJA

Autor: P. R.

Zabava

25.08.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnik "Parova" nakon navoda da je brutalno pretučen se hitno oglasio za Republiku - evo u kakvom je stanju!

PRVO OGLAŠAVANJE MARKA PEROVIĆA NAKON VESTI DA JE PRETUČEN: Evo u kakvom je stanju i šta se desilo u restoranu, reagovala i POLICIJA

Foto: youtube/printscreen

Nakon što su domaći mediji objavili, bivši učesnik rijalitija Marko Perović, koji se proslavio u TV formatu "Parovi", da je navodno pretučen u svom restoranu u Grockoj, portal Republika uspela je da stupi u kontakt sa Perovićem, koji je za naš portal otkrio šta se desilo u lokalu nadomak Beograda.

Naime, kada smo pozvali Marka, on je najpre bio zbunjen informacijom da je pretučen, a zatim nam otkrio da je do tuče u njegom restoranu zaista došlo, zbog čega je reagovala i policija, ali da nije zadobio povrede, kako su naveli domaći mediji.

- Nije istina da sam pretučen. Istina je da je došlo do "guranja" u mom restoranu, zbog kog su reagovali i nadležni organi. Bio sam u policijskoj stanici u Grockoj, dao sam izjavu i rekao sve šta se desilo. Bila su neka dva lika, došli su u moj restoran i počeli da maltretiraju goste, pa smo se malo "pošibali" malo sa njima. Policija je ubrzo došla i izbacila ih, ništa drugo. Niko nije prošao sa nekim teškim povredama, nikakav Urgentni centar, netačna informacija zaista - rekao je Perović smirenim tonom i kroz osmeh u kratkom razgovoru za Republiku.

Republika

Foto: youtube/printscreen

Marko Perović Parovi

Podsećanja radi, u medijima je kao bomba odjeknula vest da je Marko Perović, bivši učesnik rijalitija "Parovi", pretučen, te da je batine dobio u svom restoranu u Grockoj. On je, prema navodima Kurira, danas posle podne hitno primljen u Urgentni centar sa povredama glave i tela, kao i da se trenutno nalazi na dijagnostici. 

Perović je, kako su dalje preneli pomenuti mediji, u zdravstvenoj ustanovi zapomagao da se ne oseća dobro i žalio se na teške bolove.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marko Perović Parovi

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading