HAOS NA NASTUPU MILICE PAVLOVIĆ: Pevačica doživela šok zbog obožavateljke, odmah prestala da peva (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

27.08.2023

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogla da sakrije reakciju!

HAOS NA NASTUPU MILICE PAVLOVIĆ: Pevačica doživela šok zbog obožavateljke, odmah prestala da peva (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Pevačica Milica Pavlović nakon što je izbacila album nastavila je da vredno radi, te gotovo i da nema odmora ovog leta od mnogobrojnih nastupa, a na jednom od poslednjih doživela je prijatno iznenađenje kada je dala mikrofon devojci u publici da otpeva par stihova njene pesme.

Naime, devojka je kako Milicu, tako i celokupnu publiku ostavila bez teksta svojim glasom što se može i videti po njenoj reakcijI na snimku koji je inače za kratko vreme postao viralan na društvenoj mreži Tviter.

Kako komentarišu korisnici ove socijalne platforme, ovaj momenat ih je podsetio na koncertu planetarno popularne muzičke zvezde Bijonse, koja je tokom svoje svetske turneje dala mikrofon obožavateljki iz prvog reda, a koja je svojim raskošnim glasom oduševila sve pristune, ali i samu pevačicu koja je šokirano posmatrala i divila se neočekivanom talentu.

''Ovo je Bijonse momenat, isto joj se dogodilo'', ''Milica je u neverici'', ''Baš dobro peva klinka'', bili su samo neki od oduševljenih reakcija na društvenoj mreži Tviter.

Inače, nova pesma Milice Pavlović koja nosi kontroverzan naziv ''Kučketina'' je, po svemu sudeći, već postala hit među tinejdžerima, a tome svedoči i činjenica da je publika na nastupu pevala uglas stihove, ali i devojka koja bi možda mogla da krene Miličinim stopama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading