PREPOZNAJTE LI PEVAČICU SA SLIKE? Danas važi za pravu MAČKU na estradi, a nekada je izgleda potpuno drugačije (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

22.08.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo o kome se radi!

PREPOZNAJTE LI PEVAČICU SA SLIKE? Danas važi za pravu MAČKU na estradi, a nekada je izgleda potpuno drugačije (FOTO)

Foto: instagram.com/estradni.arhiv

Milica Pavlović

Pevačica Milica Pavlović već godinama unazad važi za pravu "mačku" na javnoj sceni, a sada je na društvenim mrežama počela da kruži njena dosad ne viđena fotografija, koja je, malo je reći, iznenadila javnost.

Naime, na jednoj internet stranici osvanula je Miličina fotografija iz detinjstva, a mnogi u prvi mah nisu ni prepoznali da je devojčica koja pozira zapravo ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

U neverici koliko uopšte ne liči na sebe, pojedini su otišli korak dalje, te su dete sa fotografije uporedili sa Slavicom Ćukteraš.

"Duša, kako je slatka", "Meni ovo više liči na Slavicu, ali neka bude Milica", "Prava lutkica, preslatka je malena", samo su neki od komentara koji stoje ispod sporne objave na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milica Pavlović

Inače, Milica Pavlović je, pored mnogobrojnih nastupa, u decembru zakazala i solistički koncert u beogradskoj Areni, a nedavno je izbacila i duetsku pesmu sa koleginicom i prijateljicom Jelenom Karleušom, koja je oduševila njihove fanove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading