PREMINULA ČUVENA HARLI KVIN! Od nje se oprostio njen DŽOKER! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.08.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preminula slavna glumica posle duže bolesti!

PREMINULA ČUVENA HARLI KVIN! Od nje se oprostio njen DŽOKER! (FOTO)

Foto: Pixabay

Sveća

Slavna glumica Arlin Sorkin preminula je posle duže bolesti u 67. godini života. Publika će je pamtiti kao glumicu koja je pozajmljivala glas Harli Kvin u animiranoj seriji "Betmen". 

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Arlin Sorkin

Iako je trebalo da se pojavi samo u jednoj epizodi, svi su bili oduševljeni njenim radom, pa joj je angažman stalno produžavan. Osim po ovoj ulozi, publika će je pamtiti i po liku koji je tumačila u sapunici "Dani naših života".

Od nje se oprostio reditelj Džejms Gan, koji je trenutno jedan od čelnika DC filmova, kojima pripada i Betmen.

- Počivaj u miru, Arlin Sorkin, neverovatno talentovani izvorni glas Harli Kvin, koji je pomogao da se kreira lik koji mnogi od nas volimo. Ljubav za njenu porodicu i prijatelje - poručio je Džejms Gan.

Od slavne glumice se oprostio i njen kolega, čuveni Mark Hamil. Mark je najpoznatiji po ulozi Luka Skajvokera, a u animiranoj seriji "Betmen" je davao glas Džokeru.

- Utučeni smo zbog vesti da smo izgubili briljantnu Arlin Sorkin. Ne samo prekrasan talent, već i zaista prekrasnu osobu. Zahvalan sam ne samo što sam radio sa njom, već i zbog toga što sam joj bio i prijatelj. Iskreno sauušće porodici - rekao je Mark, prenosi "TMZ".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mark Hamil

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading