KOLEGE JOJ ZAGLEDAJU U DŽEPOVE! Vera Matović progovorila o FINANSIJAMA: Sve interesuje koliko sam zaradila!

Autor:

Zabava

27.08.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vera Matović nikad iskrenije o finansijama, estradi i porodici

KOLEGE JOJ ZAGLEDAJU U DŽEPOVE! Vera Matović progovorila o FINANSIJAMA: Sve interesuje koliko sam zaradila!

Foto: ATA Images

Pevačica Vera Matović kaže da nije od onih pevača koji na svakom koraku pričaju koliko zara|uju na tezgama, pa joj zbog toga nije jasno zašto njene kolege zanimaju njene finansije! Ona u ispovesti za Republiku otkriva da ponekad nije spavala zbog toga koliko je posla imala, te i da je ljudi uvek zbog toga rado ponovo zovu jer na veseljima pravi atmosferu za pamćenje.

- Nikad nisam razumela kolege koje na svakom koraku pričaju o zaradi, o novcu, koliko su u šta uložili. Čemu sve to? Kad sam najviše zarađivala, najmanje sam pričala o novcu. Degute mi je da se time bavim, pogotovo danas, kad je kriza i zbog rata i zbog svega što nas je snašlo godinama. Tu je i koronavirus, koji nam je uništio i previše ekonomiju. Sve nas je nekako satrlo i stiglo. Pogađa me i to kad se priča koliko sam ja para stavila u džep ili sef. Koga briga? Nisam nikog pokrala da bi to tako ispalo. Gledala sam uvek svoja posla, a kad nisu mogli da mi na|u manu, onda su izmišljali svašta nešto protiv mene, samo da me povrede - priča Vera i dodaje da je njena vila, koju ima u beogradskom naselju Dedinje, nekretnina koja mnogima bode oči:

- Moja kuća na Dedinju smeta svima, a meni ničija. To koliko sam u nešto uložila ne treba nikoga da zanima, nikome ništa nisam ukrala.

Republika

Foto: Printscreen

Vera Matović

Pevačica pamti period kada je bila prebukirana poslom do te mere da je jedva vozila od mesta do mesta.

- Domaćin koji me zove da negde pevam svakako ima da plati dobro čim organizuje veselje. Ako hoćete muziku, moraš i da platiš, a moje kolege i ja odradimo sve do dinara. Danima sam umela da ne spavam da bih stigla s tezge na tezgu. Sedim u kolima i vozim, a samo što mi ne padne glava od umora. To niko ne zna, svi znaju samo da se hvataju za to koliko je ko zaradio.

Vera tvrdi za sebe da nije od onih žena koja je optere}ena plastičnim operacijama, ali da i te kako vodi računa o izgledu.

- Kad je izgled u pitanju, vidim da se neke pevačice sre|uju pod stare dane, a neke ne. Mnogi osuđuju kad se žena sredi, ne znam zašto. Žena uvek treba da bude sređena, a neke, kad rode decu i udaju se, odmah se zapuste. Muškarci su kvarni, vole uvek da gledaju sa strane. Uvek hoće da vide lepo žensko, pogotovo ako nemaju lepu ženu kod kuće. Ja nemam ništa plastično na sebi, ništa nisam radila i sve je samo šminka. Sama se farbam i šminkam, nisam plastična i podržavam samo negu koja je prirodna - priča Matovićka.

Republika

Foto: ATA Images

Vera Matović

Teško sam podnela smrt roditelja

Pevačica kaže da mnogo pati zbog smrti roditelja, za koje je bila vrlo vezana.

- Najviše sam plakala kad su mi roditelji otišli. Moji roditelji su bili vrlo razumni, mama je uvek govorila da zna čime se ja bavim i da to ne treba da prestanem da radim. Ja sam nastavila da pevam iako su moji roditelji otišli s ovog sveta, ali zato njima svakog meseca odlazim dva puta i palim sveće. Tata je umro 2000, a mama 2003. Gde god da se nađem, bilo da je to Australija, Amerika, Kanada ili Evropa, izdvojim vreme da bar dva puta mesečno odem u crkvu i zapalim sveću. Nije lako izgubiti roditelje, nekoga ko je za tebe u životu mnogo dao, ali šta da se radi. Bila sam mnogo privržena, sve sam učinila da im pomognem, ali desilo se šta se desilo.

Zbog publike koja me voli sam na estradi

Folk pevačica kaže da je ključ uspeha i dugogodišnjeg trajanja na sceni velika ljubav prema muzici, a ono što je izdvaja od drugih kolega jeste njena energija, koju svaki put prenosi na publiku.

- Ja sam tu na estradi zbog pesme, a publiku uvek umem da oraspoložim. Mnogi su krenuli mojim putem, ali nisu stigli daleko. Publika prepoznaje neke stvari, zato me i drži tolike godine. Ja sam tu za njih na tri minuta ili 11 i po sati da im ulepšam dan. Eto, mogla bih u Ginisovu knjigu rekorda - rekla je jednom prilikom Vera.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Toma Zdravković

Videla Tomu Zdravkovića na samrti

Gordana Zdravković, supruga preminulog pevača, imala je želju da Vera Matović ispriča priču o Tomi, kao deo knjige koja se o njemu pisala. Međutim, ona se nije našla u knjizi o slavnom pevaču narodne muzike.

- Toma i ja smo 1991. bili na televiziji Studija B. Pozvao nas je Draško Aćimović u jednu emisiju i pre toga smo ja i Toma radili manje-više. To je bilo u maju te 1991. Družili smo se i pevali, a Toma me je samo posmatrao. Nakon toga je krenuo svako na svoju stranu, mada ono što ja nisam znala jeste da je Toma nakon nekoliko dana završio u bolnici. Mesec dana pre njegove smrti, negde krajem avgusta, kad sam ponovo bila u Beogradu, moj suprug Raća mi je rekao da je Toma teško bolestan i da je na VMA. Istog trenutka sam pojurila u bolnicu, a usput sam kupila dve kese pune sitnica za pacijente i medicinske sestre - rekla je Vera tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading