OGLASIO SE DEČKO TANJE SAVIĆ! Emotivnim rečima progovorio o vezi sa 11 godina starijom pevačicom!

Autor:

Zabava

26.08.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je pevačica podelila njihove fotografije, oglasio se i 11 godina mlađi pilot!

OGLASIO SE DEČKO TANJE SAVIĆ! Emotivnim rečima progovorio o vezi sa 11 godina starijom pevačicom!

Foto: Instagram.com

Pevačica Tanja Savić juče je šokirala javnost i sve svoje pratioce na društvenim mrežama, kad je donela odluku da prvi put podeli fotografije sa svojim 11 godina mlađim dečkom, Muhamedom Mukijem Bešićem

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

 

Zgodni pilot sa kojim je Tanja u emotivnom odnosu odlučio je da se oglasi na društvenoj pređi Instagram, pa je na svom storiju podelio fotografije koje je pevačica okačila na svom profilu i uz to dodao emotivne reči.

- Ovakvi momenti - napisao je Muhamed i uz to dodao emotikon koji je zaljubljen.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Pevačica i 11 godina mlađi pilot u emotivnom vezi su već dva meseca, a Tanja se nedavno na svom Instagram profilu oglasila jakim rečima, kojima je svima dala do znanja da je trenutno jako srećna i ispunjena. 

- Jeste li ikad zastali i pomislili: "Vau, za ovo sam se molila, a sada je tu i dešava mi se" - glasila je poruka koju je Tanja podelila na svom Instagram storiju.

Podsećamo, Tanja je čak i za medije jednom priznala da se zaljubila.

Može se reći da je moje srce zarobljeno. Osvojio je i on mene i ja njega. Ne bih volela da se o meni i mom partneru priča javno. Stiglo je proleće, sve se budi, pa i naša srca. Priznajem, zaljubljena sam. Osvojio me jedan sjajan muškarac, od kojeg sam dobila ogrlicu i minđuše za rođendan. One imaju veliku simboliku i baš su mi važne - pohvalila se Savićeva nedavno medijima, dok su njen bivši suprug Dušan Jovančević i majka Živana Savić burno reagovali na novosti u Tanjinom ljubavnom životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading