NAŠEG GLUMCA ŽENA PREVARILA SA 15 GODINA MLAĐIM STJUARDOM: Otkrivena tajna afera, ljubavniku rodila troje dece!

Autor: P. R.

Zabava

27.08.2023

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neviđeni skandal uzdrmao javnu scenu!

NAŠEG GLUMCA ŽENA PREVARILA SA 15 GODINA MLAĐIM STJUARDOM: Otkrivena tajna afera, ljubavniku rodila troje dece!

Foto: ATA Images

Branislav Lečić

Glumca Branislava Lečića su godinama unazad pratili razni skandali, a jedan od najvećih koji su svojevremeno ostavili javnost bez teksta zasigurno je onaj koji je pratio njegov prvi  brak.

Naime, Lečić je prvo bio oženjen sa Ivanom Vujadinović, sa kojom ima dvoje dece, međutim, njihov brak nije potrajao. Kako se tada pisalo, glumac je navodno saznao da je bivša partnerka varala sa 15 godina mlađim stjuardom, zbog čega je i usledio razvod.

Republika

Foto: instagram.com/analecic5

Prva žena Branislava Lečića, Ivana Vujadinović sa ćerkom Anom

Nakon skandala koji je podigao veliku prašinu na domaćoj javnoj sceni, par se rastao i svako je krenuo na svoju stranu - Branislav je ubrzo upoznao voditeljku Ninu Radulović i njih dvoje su se venčali, dok se njegova bivša supruga udala za deceniju i po mlađeg izabranika, sa kojim je dobila tri ćerke. Ona je peto dete rodila u 44. godini.

Inače, Lečić je jednom prilikom otvoreno govorio o svojim razvodima.

- Najviše me boli što nisam sačuvao ono što jesu moji roditelji. Razveo sam se dva puta, mislim da i ja snosim deo krivice, ali i druga strana. Porodica je sačuvana bez obzira što ja nisam i dalje u njoj. Moja deca i Ivan i Ana iz prvog braka, i Lav iz drugog su blago koje imam. Grešio sam, ali sam neke stvari pogodio, birao sam ipak pametne žene koje kapiraju da ne smemo preko dece da se poništavamo i ne smemo da budemo u sukobu. Kad se rastaviš svako vodi svoj život, a deca su epicentar zbog kog vredi živeti - istakao je glumac za Blic i priznao da sa svojom decom neretko razgovara o svim probemima:

Republika

Foto: e-stock

Branislav Lečić i Nina Radulović

- Mi o svemu razgovaramo kao vitezovi okruglog stola, otvoreno i iskreno i kazemo svoje mišljenje. Ćerka radi posao koji je izabrala, a kada oseti potrebu da me nešto pita, ona me pita. Uvek ostavljam otvoren prostor za njeno iskustvo i mišljenje, jer bez toga mislim da je besmisleno - zaključio je Lečić.

Podsećanja radi, Branislav Lečić nakon razvoda od Nine Radulović uživa u ljubavi sa izabranicom Jelenom, koja ima 37 godina i radi kao asistent na Fakultetu na predmetima crtanje i crtanje ilustracija. Iz braka sa prvom ženom Ivanom Vujadinović ima dvoje dece, Anu i Ivana, dok je sa lepom voditeljkom dobio naslednika Lava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading