MALOBROJNA PUBLIKA JE MOGLA DA UŽIVA U REVIJI GOLOVA: Crvena zvezda nakon velikog preokreta stigla do tri boda - sve je bilo rešeno za samo deset minuta! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.08.2023

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

JEdina je šteta što je ovakvom susretu prisustvovalo tek stotinak ljubitelja fudbala.

MALOBROJNA PUBLIKA JE MOGLA DA UŽIVA U REVIJI GOLOVA: Crvena zvezda nakon velikog preokreta stigla do tri boda - sve je bilo rešeno za samo deset minuta! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Crvena zvezda Mali Mokri Lug

Fudbaleri Crvene zvezde iz Malog Mokrog Luga sezonu 2023/24 u okviru Beogradske zone započeli su ubedljivim trijumfom na svom terenu nad mirijevskim Balkanom rezultatom 6:1.

Prethodnog vikenda crveno-beli su minimalnim rezultatom 0:1 poraženi od velikog rivala Kaluđerice 1969, ali je u novom susret na svom stadionu zabeležena još jedna pobeda, i to kakva...

U Mali Mokri Lug stigao je BSK 1926 iz Baćevaca, vicešampion prošlosezonskog takmičenja u okviru Prve beogradske lige - "grupa B", ali i ekipa koja je u uvodna dva kola četvrtog ranga srpskog klupskog fudbala, zabeležila poraze u duelima protiv OFK Žarkova (0:2) i Umke (1:3).

Možda i očekivano, momci u crveno-beloj sportskoj opremi već u 2. minutu susreta stigli su do prednosti, a u listu strelaca se upisao Aleksa Mitić. Dvadeset i pet minuta kasnije pogotkom Nikole Mikića gosti stižu do izjednačenja, ali se na odmor ipak odlazi prednošću domaće ekipe. Mrežu golmana Sava Klašnja zatresao je u 41. minutu Nenad Stojanović iz jdanaesterca.

 

U nastavku susreta, za manj od deset minuta igre, godti stižu do potpunog preokreta, a mrežu crveno-belih zatresli su Dragan Gogić i Stevo Nikolić koji je matirao Avrama sa "bele tačke".

I kada se očekivalo da će Crvena zvezda zabeležiti i drugi vezani poraz, usledio je furiozni finiš crveno-belih. U samom finišu u listu strelaca su se upisali Aleksa Filipović, Miloš Bogdanović i rezervista Marko Đurić čime su tri boda ipak ostala u Malom Mokrom Lugu. 

- Beogradska zona, 3. kolo:

Crvena zvezda (Mali Mokri Lug) - BSK 1926 (Baćevac) 5:3 (2:1)

Strelci: A. Mitić 2`, N. Stojanović 41`(11.m), A. Filipović 80`, M. Bogdanović 83`(11.m), M. Đurić 90` (Crvena zvezda); N. Mikić 27`, D. Gogić 53`, S. Nikolić 62`(11.m)

Stadion: FK Crvena zvezda u Malom Mokrom Lugu

Gledalaca: 100

Sudija: Dimitrije Marković (Lazarevac)

Žuti kartoni: D. Mutavdžić, S. Tirnanić, M. Đurić (Crvena zvezda); A. Marić, S. Nikolić, I. Ilijev, M. Ćulum, N. Mikić (2), D. Gogić (BSK 1926)

Crveni karton: N. Mikić (BSK 1926)

Crvena zvezda (Mali Mokri Lug): Avram, Popović, Bogdanović, Miladinović, Teofilović, Mitić (Cvetković), Filipović, Tirnanić, Mutavdžić (Đurić), Stojčev, Stojanović (Novković).

BSK 1926 (Baćevac): Klašnja, Ilijev, Đ. Nikolić, Stojanović, Ćulum, Matić, Đurić (Ivković), Mikić, S. Nikolić, Marić (Mićić), Gogić.

U narednom kolu zonskog takmičenja u prestonici na programu je veliki derbi u kojem će Crvena zvezda gostovati Napretku iz Medoševca, dok će BSK 1926 u Baćevcu tražiti prve bodove u duelu protiv Komgrapa.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading