ŠOK TERAPIJOM POKRENUTI EKIPU: Ceh usled lošeg starta sezone, plaća trener - klub će brzo morati da pronađe adekvatnu zamenu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.08.2023

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loši rezultati na startu nove sezone prouzrokovali su ovakav epilog.

ŠOK TERAPIJOM POKRENUTI EKIPU: Ceh usled lošeg starta sezone, plaća trener - klub će brzo morati da pronađe adekvatnu zamenu!

Foto: FK Srem Sremski Mihaljevci

Fudbaleri Srema iz Sremskih Mihaljevaca prethodnu 2022/23 sezonu okončali su na četvrtoj poziciji Sremske lige i sa punim pravom očekivano je da će ekipa u novoj takmičarskoj godini načiniti iskorak ka vrhu tabele i uključiti se ravnopravno za plasman u južnu grupu vojvođanskog fudbala.

Međutim, u prva dva uvodna susreta za sezonu 2023/24, ekipa Srema je remizirala u duelima poritv Sremca iz Deča (1:1) i Sloge Voganj (1:1), tako da su pred gotovanje u Mačvankoj Mitrovici ekipi Podrinja, imali imperativ osvajanja sva tri boda.

Nefudbalski uslovi i izmerenih 37 stepeni u hladu, svakako ne mogu biti opravdanje za ono što je ekipa pružila u svom trećem ovosezonskom meču.

Foto: FK Srem Sremski Mihaljevci

Nefudbalski uslovi u Mačvanskoj Mitrovici

 

Imali su gosti iz Sremskih Mihaljevaca blagu terensku inicijativu tokom prvih 45 minuta susreta, ali ona nije dobila i ozvaničenje u rezultatskom smislu.

Nastavak meča donosi potpuni pad ekipe u svim segmentima fudbalske igre, što je na kraju dovelo do ubedljivog poraza rezultatom 0:4.

- Sremska liga, 3. kolo:

Podrinje (Mačvanska Mitrovica) - Srem (Sremski Mihaljevci) 4:0 (0:0)

Nakon susreta usledila je (ne)očekivana odluka, a tim povodom saopštenjem se obratilo i rukovodstvo kluba iz Sremskih Mihaljevaca:

- FK Srem nakon tri odigrana kola u novoj sezoni raskida saradnju sa dosadašnjim trenerom Dragoslavom Antonićem. Dragoslavu se zahvaljujemo na svemu što je uradio i doprineo i želimo mu sve najbolje u nastavku trenerske karijere.

Foto: FK Srem Sremski Mihaljevci

Dragoslav Antonić više nije trener Srema

 

Pred klupskim rukovodstvom je sada veliki posao da angažuje novog šefa stručnog štaba, s obziro mda naredno iskušenje u borbi za bodove sledi već u nedelju 3. septembra kada će u Sremske Mihaljevce doći ekipa Krušedola.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading