CRNO-BELI IMAJU NOVOG VOĐU NA TERENU: Umesto igračke legende kluba, kapitensku traku će ubuduće nositi fudbaler koji već četiri godine oduševljava navijače "na Bubnju"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.08.2023

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna era niškog kluba je okončana.

CRNO-BELI IMAJU NOVOG VOĐU NA TERENU: Umesto igračke legende kluba, kapitensku traku će ubuduće nositi fudbaler koji već četiri godine oduševljava navijače "na Bubnju"!

Foto: FK Car Konstantin Niš

Fudbaleri niškog Car Konstantina prethodnu sezonu u okviru Srpske lige Istok okončali su na poslednjoj poziciji osvojivši svega četiri boda u 30 odigranih fudbalskih mečeva.

Usled navedenog, klub je u novoj sezoni krenuo u borbu za bodove u okviru četvrtog stepena srpskog klupskog fudbala, Zoni Centar, a na osnovu ostvarenja u prvenstvenoj premijeri, navijači se mogu nadati daleko boljim ostvarenjima u takmičarskoj 2023/24.

Naime, ekipa Car Konstantina je na svom "Bubnju" ubedljivo slavila protiv gradskog rivala, OFK NIša rezultatom 4:0, ali ih već predstojećeg vikenda očekuje veliko iskušenje, s obzirom da će gostovati u Svrljigu istoimenoj ekipi.

Između dve takmičarske utakmice, klub je obelodanio da je došlo do "velike promene" kada je u pitanju igrački pogon. Naime, dugogodišnji fudbaler Car Konstantina, kapiten  i legenda niških crno-belih Milan Lazarević preselio se na klupu ekipe, a time je ostalo upražnjeno mesto kapitena.

Kako je klub objavio tokom današnjeg dana, kapitensku traku seniorskog pogona niškog sportskog kolektiva, ubuduće će nositi Miodrag Todorović.

Foto: FK Car Konstantin Niš

Novi kapiten "careva" - Miodrag Todorović

 

Reč je o dvadesetsedmogodišnjem ofanzivnom fudbaleru koji četvrtu sezonu u kontinuitetu nosi dres Car Konstantina, a koji iza sebe ima i internacionalno iskustno nastupanja u Letoniji i Slovačkoj, ali i igranja u elitnom rangu srpskog klupskog fudbala. Todorović poznatiji u Nišu kao "Bubanjski Baloteli" počeo je u petlićima Cara Konstantina, prošao je sve selekcije kluba i bio je najmlađi fudbaler sa kojim je klub potpisao ugovor o stipendiranju igrača. Odmah po napunjenih 16 godina, Miodrag je debitovao za prvi tim kao starter, dok je sa 18 godina prešao u Radnički iz Niša gde potpisuje četvorogodišnji profesionalni ugovor.

- Miodrag Todorović:

Datum rođenja: 10. septembar 1995. godine

Mesto rođenja: Niš

Pozicija u timu: ofanzivni fudbaler

Igračka karijera: Radnički (Niš), Babit (Letonija), Radnički (Nova pazova), Dinamo (Vranje), Smederevo 1924 (Smederevo), Tomasov (Slovačka), Tutin (Tutin), Car Konstantin (Niš)

Priliku da debituje sa kapitenskom trakom u dresu Car Konstantina, Miodrag Todorović će imati već u subotu kada će njegova ekipa, kao što je već rečeno, gostovati u Svrljigu istoimenoj ekipi.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading