NOVA ERA U UGRINOVCIMA: Sve je spremno za titulu - rukovodstvo kluba je vredno radilo kako bi proklamovani ciljevi bili i ostvareni! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.08.2023

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dolaze neka nova, bolja vremena.

NOVA ERA U UGRINOVCIMA: Sve je spremno za titulu - rukovodstvo kluba je vredno radilo kako bi proklamovani ciljevi bili i ostvareni! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Sinđelić 2012 Ugrinovci

FK Sinđelić 2012

Treću sezonu, od kako su ispali iz prvog ranga prestoničkog takmičenja, fudbaleri Sinđelića 2012 iz Ugrinovaca takmičiće se u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa A".

Klub je prethodnih godina prošao kriz turbulentan period, ali je prethodne sezone okupljen veliki broj fudbalera čime su najavljena neka daleko bolja vremena. Očekivalo se da će ekipa već tokom takmičarske 2022/23 godine, biti jedan od konkurenata za sam vrh tabele, ali su dešavanja iz prethodnih sezona, ostavila trag. Međutim, lekcije koje su dobro izučene tokom prethodnih godina, ovog leta su primenjene.

Klub je ojačao kada je reč o rukovodećem kadru. Glavni cilj je bio da se sačuva okosnica ekipe koja će biti pojačana novim, adekvatnim akvizicijama uz koje će borba za sam vrh postati realnost.

U novu sezonu ušlo se sa dosta entuzijazma pre svega što je ekipu pojačao Dario Krivokuća. Kreativni vezista preuzeće dirigentsku palicu na sredini terena i predvodiće ekipu ka pohodu na titulu, baš kako je to radio prošle godine u Jadranu iz Golubinaca sa kojim se okitio šampionskim naslovom Sremske lige.

 

Uz njega ekipi su se preključili Marko Rajić sa kojim će ekipa dobiti novu notu u napadu kao i "stara kajla beogradskog fudbala" Miloš Veselinović. Reklo bi se da je popularni Mima kao vino, što stariji sve bolji. Poslednji u nizu pojačanja na raspolaganje šefu stručnog štaba Goranu Pejakoviću stavio se i Veljko Petrović.

Vredna uprava tu nije stala već je tražila i rešenje da se roster proširi i sa kvalitetnim povratnicima u svim linijama tima. Tako su se treninzima priključili Nebojša Stajić, Milan Arnaut i Dejan Lončar koji su osetili čar igranja u klubu i prošli omladinsku školu trenera mlađih kategorija Sinđelića Duška Košutića. Uz njih novo lice je i štoper Milan Karan, bek Srećko Ivanović i golman Kužeta.

- Međuopštinska liga Beograd - "grupa A", 1. kolo:

Sinđelić 2012 (Ugrinovci) - Srem (Jakovo)

Stadion: FK Sinđelić u Ugrinovcima

Datim: Subota, 2. septembar

Početak: 16.30 časova

Uz starosedeoce od prošle godine pre svega prvog strelca ekipe Bojana Petrovića, momke koji su godinama uz ekipu Popovića, Radovanovića i Marića, mlađe igrače od kojih se najbolje partije tek očekuju Stevanovića i Blažića, te iskusnih defanzivaca Aleksandra Petrovića, Stefana Đokovića i Nemanje Košutića koji uz vremešnog kapitena Branislava Bogdanovića čine više nego respektabilan sastav pred kojim je duga i zahtevna sezona. Uprava je odradila svoj deo posla, ekipa je sastavljena od dobrih pojedinaca koji moraju da se uklope u jednu celinu zarad ostvarenja jasno proklamovanog cilja, plasmana u Prvu beogradska liga - "grupa A"

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading