SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Kompletirani sastav Kosova iz Zvezdana cilja bodove u duelu sa sportskim prijateljima iz Grljana!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.08.2023

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za prvu ovosezonsku prvensstvenu "trojku".

SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Kompletirani sastav Kosova iz Zvezdana cilja bodove u duelu sa sportskim prijateljima iz Grljana!

Foto: FK Kosovo Zvezdan

Nadali su se svi u Zvezdanu da i pored činjenice da su na startu nove takmičarske sezone, otputovali u Podgorac osetno oslabljeni, mogu zabeležiti povoljniji rezulta, ali je domaći sastav Malinika zabeležio ubedljiv trijumf rezultatom 5:0.

U nedelju 27. avgusta Ekipa Kosova će u svom Zvezdanu odigrati prvi susret u takmičarskoj 2023/24 godini i to protiv ekipe Rudar Vrška Čuka iz Grljana, ekipe koja je na premijeri u okviru Zaječarske okružne lige remizirala na svom terenu u duelu sa ekipom Osnića rezultatom 2:2.

Ono što raduje sve u domaćoj ekipi, jeste činjenica da će u predstojećem meču protiv sportskih prijatelja iz Grljana, biti kompletni, tj. u ekipu se nakon nedelju dana pauze vraća kapiten i najbolji strelac Milan Mirković.

U Zvezdanu je sve spremno za predstojeći duel, a kako ističu iz ekipe Kosova, predstojeći duel očekuju sa puno optimizma i nadaju se osvajanju prve "trojke" u novoj sezoni. Kako se saznaje duelu između Kosova i Rudara Vrške Čuke prisustvovaće i veliki broj navijača, a posebno je veliki broj Zaječaraca najavio dolazak u prigradsko naselje.

Foto: Instagram.com/Milan Mirković

Poziv svim navijačima da dođu u Zvezdan

 

- Zaječarska okružna liga, 2. kolo:

Kosovo (ZVezdan) - Rudar Vrška Čuka (Grljan)

Stadion: FK Kosovo u Zvezdanu

Datum: Nedelja, 27. avgust

Početak: 17 časova

Takođe treba napomenuti da će pravdu na predstojećem meču deliti sudijska trojka iz Zaječara predvođena glavnim sudijom Milošem Mitrovićem.

- Parovi 2. kola Zaječarske okružne lige:

Šljivar (Šljivar) - Sloga (Minićevo)

Graničar (Veliki Izvor) - FSU Kraljevica (Zaječar)

Osnić (Osnić) - Omladinac (Grezna)

Kosovo (Zvezdan) - Rudar Vrška Čuka (Grljan)

Rgotina (Rgotina) - Malinik (Podgorac)

Rudar (Podvis) - Hajduk (Rujevica)

BSK (Bogovina) - OFK 019 (Zaječar)

Midžor (Kalna) - Radnički 1946 (Lubnica)

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading