SENZACIONALNI TRANSFER: Ne tako davno matirao je Borjana na "Marakani", a sada će biti motorna snaga novog kluba u borbi za vrh tabele! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.08.2023

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan posao završilo je rukovodstvo sportskog kolektiva iz Krčedina.

SENZACIONALNI TRANSFER: Ne tako davno matirao je Borjana na "Marakani", a sada će biti motorna snaga novog kluba u borbi za vrh tabele! (VIDEO)

Foto: Youtube.com/printscreen/Super liga Srbije

Fudbaleri Fruškogorca iz Krčedina već četiri sezone takmiče se u okviru Međuopštinske lige Srem-istok, a prethodnu takmičarsku godinu okončali su sa skorom od deset pobeda, isto toliko poraza i šest remija, što je bilo dovoljno za sredinu tabele.

Aktuelnu sezonu Krčedinci su započeli remijem na svom terenu u duelu protiv Poleta iz Nikinaca (1:1), a već u narednom susretu imaće dodatnog aduta u liku iskusnog napadača.

Naime, novi član Fruškogorca postao je Damir Čeković.

Reč je o iskusnom tridesettrogodišnjem centarforu koji iza sebe ima bogatu igračku karaijeru tokom koje je nosio i opremu slovačke Žiline, a medijsku pažju je skrenuo na sebe polovinom meseca avgusta 2017. godine kada je u okviru 5. kola Superlige Srbije za sezonu 2017/18 u duelu između Crvene zvezde i OFK Bačke iz Bačke Palanke zatresao mrežu Milana Borjana na beogradskoj "Marakani".

 

 

- Damir Čeković:

Datum rođenja: 19. mart 1990. godine

Mesto rođenja: Novi Sad

Pozicija u timu: centarfor

Igračka karijera: Vojvodina U-19 (Novi Sad), MSK Žilina (Slovačka), RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad), Proleter (Novi Sad)OFK Bačka (Bačka Palanka)

Foto: FK Fruškogorac Krčedin

Transfer bomba u Krčedinu - Damir Čeković

 

Kada je reč o nastavku takmičenja u okviru šestog stepena srpskog klupskog fudbala, ekipa Fruškogorca u nedelju 27. avgusta sa početkom od 16.30 časova gostuje Rudaru u Vrdniku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading