SLAĐI BOD IDE GOSTIMA: Fruškogorac i Polet remizirali na otvaranju nove sezone!

Autor:

Sport

24.08.2023

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imali su domaći šanse, ali nisu uspeli da ih realizuju na pravi način.

SLAĐI BOD IDE GOSTIMA: Fruškogorac i Polet remizirali na otvaranju nove sezone!

Foto: FK Fruškogorac Krčedin

U okviru prvog kola Međuopštinske lige Srem (grupa Istok) ekipa Fruškogorca iz Krčedina ugostila je sastav Poleta (Nikinci).

Po veoma sparnom i teškom vremenu igrači oba tima su publici pokušali da prikažu svoju što bolju igru. Uvodno ispitivanje snaga je na ovom meču potrajalo, igralo se oprezno, domaćin je držao loptu u svom posedu i imao je nešto bolje prilike na polovini rivala.

Uglavnom su se napadi oba sastava završavali udarcima sa daljine, koji nisu bili problem za golmane na obe strane terena.

Drugo poluvreme krenulo je u gotovo identičnoj igri kao i prvo, igralo se bez previše rizika sa dosta opreznosti kako u pasu, tako i tokom napada.

Republika

Foto: FK Fruškogorac Krčedin

 

Prva promena rezultata viđena je u 69. minutu kada je nakon kornera najviši u kaznenom prostoru domaćina bio rezervista Filip Damnjanović, koji je deset minuta nakon ulaska zatresao mrežu rivala, 1:0 za Polet.

Od tog trenutka domaći su krenuli dosta ofanzivnije, prvi je ozbiljnije zapretio rezervista Jovan Čalić, ali je lopta završila na prečki, isti igrač je ubrzo zapretio glavom, ali je golman Mandić bio na lopti.

Serija napada igrača Fruškogorca rezultirala je pogotkom u mreži gostiju, Đorđević je dobio loptu u šesnaestercu rivala, prevario je svog čuvara i odličnim udarcem poslao je loptu u malu mrežu, 1:1.

Nastavili su domaći sa napadima i nakon izjednačenja koje je došlo u 84. minutu, ali nove promene rezultata nije bilo.

Fruškogorac (Krčedin) - Polet (Nikinci) 1:1 (0:0)

Fruškogorac: Vučić, Milosavljević, Dimitrijević, Jovanov, Mihajlović, Đorđević (od 90' Koleski), Trtica, Šponja (od 74' Čalić), Marinković (od 74' Krneta), Filipović (od 46' Medić), Mrđa

Polet: Mandić, Cvijanović, D. Petrović, Božić (od 59' Damnjanović), V. Petrović, Blagojević (od 35' Vidić), Jovanović, Radaković, Petković (od 70' Stevanović), Miletić, Nešković

U sledećem kolu Fruškogorac gostuje Rudaru iz Vrdnika, dok sastav Poleta igra opet van svog terena, ovoga puta u Ašanji ide na noge ekipi Kameni.

BONUS VIDEO: 

 

 

 a

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading