BIVŠI PRVOLIGAŠ SIGURAN NA SVOM TERENU: Cilj tima iz Varvarina je jasan, šampionski pehar i plasman u viši rang!

Autor:

Sport

24.08.2023

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savladan je novajlija u zonskom rangu, tim Mladosti iz Jovca.

BIVŠI PRVOLIGAŠ SIGURAN NA SVOM TERENU: Cilj tima iz Varvarina je jasan, šampionski pehar i plasman u viši rang!

Foto: youtube.com/printscreen/Miroslav Đorđević

U okviru prvog kola Zone Zapad na stadionu u Varvarinu odigran je duel novajlija u ligi, sastav Temnića 1924 ugostio je ekipu Mladosti iz Jovca.

Pred oko 300 gledaca viđena je odlična partija igrača oba tima, ekipe su u meč ušle bez respekta prema protivniku, sa namerom da osvoje sva tri boda.

Iskustvo je bilo na strani domaćeg tima, posebno što je reč o bivšem prvoligašu, pa je samim tim i domaći sastav pokazao konkrentiju igru u uvodnih pola sata. Iz te igre igrači Temnića su stigli do tri gola prednosti.

Igrao se 21. minut kada je nakon "dugog auta" lopta stigla u peterac do Milana Todorovića, koji se najbolje snašao u gužvi i poslao je loptu u gol Mladosti, 1:0 za Temnić.

Prekid je bio koban i na isteku pola sata meča za goste, ubačenu loptu iz kornera u gol Miletića smestio je mladi Luka Vukojević, 2:0.

 

 

Samo dva minuta kasnije novi pogodak za domaćina, brzom promenom poseda i tranzicijom igrača Temnića, lopta je stigla do Nikole Markovića koji je uz pomoć stative smešta u mrežu rivala, 3:0.

U istom ritmu nastavili su domaći i od starta nastavka, duga lopta do Marka Vujića koji je izbio sam ispred golmana Miletića, nakon čega je poslao loptu u njegovu mrežu, 4:0.

Zaigrali su gosti opuštenije, krenuli su na sve ili ništa i do kraja meča su uspeli da postignu jedan gol na susretu. Gotovo da je sve sam odradio Stefan Anđelković, prodor po levoj strani završio je odličnim udracem u nebranjeni deo mreže mladog golmana Stamenkovića, konačnih 4:1.

Temnić 1924 (Varvarin) - Mladost (Jovac) 4:1 (3:0)

Temnić: Stamenković, Radosavljević, Ćosić, Kolarević, MIhajlović, Jovanović (od 58' Boškovac), Vujić (od 58' Pavlović), Ahmeti, Vukojević (od 70' Branković), Todorović (od 82' Jolić), Marković (od 70' Kurtanović)

Mladost: Miletić, Marković, Panić, Đurić, Mladenović, Dimitrijević (od 61' Radić), Anđelković, Savić (od 75' Marjanović), Stević (od 85' Pavlović), Drljača (od 46' Todorović), Milojević

 U sledećem kolu Temnić gostuje u Ćupriji ekipi Morave, dok sastav Mladosti dočekuje Mladi Borac iz Sedlara.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading