ĐUROVIĆ SE VRATIO U TORLAK: Novi šef stručnog štaba srpskoligaša planira da mladima pruži veliku šansu!

Autor:

Sport

24.08.2023

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle kratkog perioda upoznavanja bi sve trebalo da dođe na svoje mesto.

ĐUROVIĆ SE VRATIO U TORLAK: Novi šef stručnog štaba srpskoligaša planira da mladima pruži veliku šansu!

Foto: Privatna arhiva/Ivan Đurović

Đurović u dresu reprezentacije

Upisala je ekipa Torlaka prve bodove proteklog vikenda pred svojim navijačima protiv sastava Radničkog iz Obrenovca, to je ujedno bio i debi novog-starog trenera, Ivana Đurovića.

Bivši reprezentativac Jugoslavije delio je tada svlačionicu sa Kežmanom, Ilijevim, Duljajem, a sada je na novom zadataku da sa srpskoligaškem ostvari što bolji rezultat. 

Đurđvić je u izjavi za Sportski Žurnal povodom povratka u redove Torlaka izjavio:

- Vratio sam se u dobro poznatu sredinu na poziv predsednika Dejana Babića i sportskog direktora Predraga Jovančića, brzo smo se dogovorili o saradnji. Ekipa je mlada, nekolicina iskusnijih je otišla u prelaznom roku, nisam dovoljno poznavao sastav i pomoć Mladena Jovančića bila je dragocena. Volim da radim sa talentovanim pojedinicima, bili su odgovorni protiv jakog Radničkog. Uspeli su da pariraju iskusnijim Obrenovčanima, zadovoljni smo bodom, slede utakmice sa rivalima pribilžnog kvaliteta. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Škola fudbala Zvezdica

Ekipu Torlaka sutra očekuje duel sa Studentskim gradom na gostovanju, a bivši šef Zemuna, Rada, BASK-a, Komgrapa i drugih klubova u Beogradu je povodom predstojećeg meča poručio:

- Najveća vrednost našeg sledećeg rivala je stručni štab. Goran Janković i pomoćnik Slaviša Jeremić odlični su treneri, neguju moderan fudbal, imaju brzu ekipu. Izgubili su minimalno u prošlom kolu na Zvezdari, mogli su do remija u finišu. Čeka nas težak posao, ali sam optimista, bićemo sve bolji kako sezona bude odmicala i nadam se uspešnoj jeseni. 

Đurović je trener koji je dobro poznat na terenima u Beogradu, uvek je posebno isticao da je velika stvar što mladi igrači (bonusi, 2004. godine i mlađi), dobijaju šansu u Srpskoj ligi, i da je to odlična prilika za njihovu afirmaciju i napredak. Pored angažamana kao šef stručnog štaba, Ivan je osnivač škole fudbala "Zvezdica" koja uspešno radi na teritoriji Beograda. 

Studentski grad - Torlak

Petak, 25. avgust od 17 časova

Teren Studentskog grada

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading