FENOMENALNA IGRA SINĐELIĆA: Tim iz Grabovca niže trijumfe od starta nove sezone!

Autor:

Sport

23.08.2023

23:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastav Donje Mutnice i dalje bez bodova u ligi.

FENOMENALNA IGRA SINĐELIĆA: Tim iz Grabovca niže trijumfe od starta nove sezone!

Foto: FK Sinđelić Grabovac

Vanredno kolo Pomoravske okružne lige bilo je na programu danas, jedan od duela igran bio je i susret domaće Donje Mutnice i gostujućeg sastava Sinđelića iz Grabovca.

Prošlogodišnji osvajač 12. pozicije u ligi dočekao je novajliju u ovom rangu, ali posle dva vezana poraza u prvenstvu, dok su gosti iz Grabovca na maksimalnom učinku. 

Odlično su u meč ušli gosti iz Grabovca i uvodnih deset minuta su već imali dva gola prednosti. Utakmicu je otvorio Dušan Sinđelić u sedmom minutu, dok je tri minuta kasnije Predrag Blagojević pogodio za 2:0.

Nastavili su sa napadima gosti, do isteka pola sata meča rezultat je već glasio 4:0 u korist Sinđelića, na listu strelaca se upisao Đorđe Vasiljević i još jednom Blagojević. Odličnu partiju Blagojević je krunisao het-trikom u 38. minutu, 5:0.

Republika

Foto: FK Sinđelić Grabovac

Tim iz Grabovca ima maksimalan učinak

Nova promena rezultata odigrala se u 38. minutu kada je Miša Kojčić povisio prednost svog tima na 6:0, domaćin je ubrzo smanjio na 6:1 preko Aleksandra Radića.

Za vreme pauze izvršene su dve izmene u redovima gostiju, dok su domaći izašli sa istih 11 na teren. 

Ritam utakmice je znatno opao u drugom delu, jer je pitanje pobednika u velikoj meri već bilo rešeno, ali je publika ipak imala prilike da vidi još dva gola.

U 55. minutu Milan Radovanović je pogodio za velikih 7:1, dok su igrači Donje Mutnice dva minuta pred kraj meča "sa kreča" postavili konačnih 7:2.

Donja Mutnica - Sinđelić (Grabovac) 2:7 (1:6)

Donja Mutnica: P. Pavlović, Veljković, Božinović, Jovanović (od 82' Mijajlović), Milojković, Radivojević, Božinović, Đorđević, Perić, Radić, Radisavljević (od 56' B. Pavlović)

Sinđelić: Bjelica, Popović, Milojević, Cvetković (od 46' Avramović), Dimić, Radovanović, Blagojević, Vasiljević, Kojčić (od 46' Božić), Sinđelić, Milojević

 Novim trijumfmom Sinđelić se održao na prvom mestu na tabeli, koje trenutno deli sa sastavom Budućnosti iz Milive, koji takođe ima maksimalan učinak, dok Donja Mutnica i dalje traži prve bodove u novoj sezoni.

U sledećem kolu u Grabovac stiže Moravac 2015 (Krušar), dok ekipa Donje Mutnice gostuje sastavu Kolare.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading