MIRIS BULKI ŠIRI SE VRAČAROM: Minimalac je bio dovoljan za nastavak trijumfalne serije - Gusnić presudiuo crveno-belima!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.08.2023

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri utakmice i isto toliko pobeda, učinak je kluba sa Bulbuldera na startu nove sezone.

MIRIS BULKI ŠIRI SE VRAČAROM: Minimalac je bio dovoljan za nastavak trijumfalne serije - Gusnić presudiuo crveno-belima!

Foto: FK Zvezdara

Fudbaleri Zvezdare i sa drugog ovosezonskog gostovanja vraćaju se na Bulbulder sa tri boda u džepu.

Nakon što su na startu takmičarske 2023/24 godine slavili u Obrenovcu protiv ekipe Radničkog (2:1) i minimalnog trijumfa 1:0 na stadionu u Ulici Ljubice Ljuković nad "novobeogradskim studentima", "bulke" se i sa Vračara vraćaju uzdignuta čela.

Prvo poluvreme nije moglo da zadovolji stotinak ljubitelja fudbala koji su po tropskom danu prisustvovali duelu, a svakako je poražavajući podatak da tokom 45 minuta igre nije upućen niti jedan udarac u okvir gola, tako da čuvari mreže Strahinja Marković i Mihajlo Nikolić, gotovo da nisu imali posla.

Prvo veliko uzbuđenje viđeno je u 56. minutu susreta kada je udarac uputio Kolarević, ali je stativa bila saveznik "bulki".

Pitanje pobednika rešeno je 12 minuta kasnije. Kuzmanovićev udarac glavom zaustavila je prečka, ali se lopta odbila do Aleksandra Gusnića koji je spretno loptu prosledio u mrežu Strahinje Markovića.

Do kraja susreta beležimo još jednu izglednu priliku gostiju. Igrao se 72. minut kada se strelac prvog pogotka našao u idealnoj prilici. Izašao je "oči u oči" sa golmanom crveno-belih, ali Marković uspeo da sačuva svoju mrežu.

Foto: FK Zvezdara

Zaslužena pobeda na stadionu u Vojislava Ilića

 

- Srpska liga Beograd, 3. kolo:

Sinđelić (Beograd) - Zvezdara (Beograd) 0:1 (0:0)

Strelac: A. Gusnić u 68. minutu

Stadion: FK Sinđelić

Gledalaca: 100

Sudija: Jovan Okanović (Beograd)

Žuti kartoni: D. Mašić (Sinđelić); B. Jovanović, S. Avramovski, V. Milosavljev, S. Živković, U. Vukićević, I. Nišavić (Zvezdara)

Sinđelić (Beograd): Marković, Dragojlović, Radoičić (Civrić), Obradović, Kostić (Tošković), Kolarević, Mašić (Andrić), Radlovački (Ačanski), Đuričić (Lazić), Milisavljević, Đorđević. Trener; Milan Ćulum

Zvezdara (Beograd): Nikolić, Jakovljević, Radović (Živković), Avramovski (Daničić), Pavlović, Nišavić, Gusnić (Janković), Vukićević, Kuzmanović (Dragojlović), Milosavljev, Jovanović. Trener: Zdravko Kovačević

Ekipa Zvezdare je ovim trijumfom zadržala stoprocentni učinak u novoj sezoni beogradske grupe srpskoligaškog karavana, a narednog vikenda očekuje ih veliki derbi na Bulbulderu protiv zemunskog Teleoptika koji takođe na startu aktuelne sezone niže trijumfe.

Nakon dva vezana poraza Sinđelić će priliku za prekid crne serije tražiti u meču protiv Torlaka iz Kumodraža,

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading