PODELA BODOVA NA NOVOSADSKOM ŠTRANDU: Vrućina im nije smetala - Kabel i Železničar pružili sjajnu partiju u kojoj je publika mogla da uživa! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.08.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivo je bilo u nedeljnom matineu "kraj Štranda".

PODELA BODOVA NA NOVOSADSKOM ŠTRANDU: Vrućina im nije smetala - Kabel i Železničar pružili sjajnu partiju u kojoj je publika mogla da uživa! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: Jelena Grlić

Nefudbalski vremenski uslovi nisu onemogućili fudbalere novosadskog Kabela i Železničara iz Inđije da pruže zanimljivu fudbalsku predstavu koja je mogla da zadovolji malobrojne ljubitelje fudbala i nakon koje obe ekipe na svoj konto upisuju po jedan bod.

U 25. minutu susreta domaćin je izveo korner, stvorila se velika gužva u šesnaestercu gostiju nakon čega je jedan od fudbalera Kabela nepropisno zaustavljen i za sudiju Nikolu Šćepanovića nije bilo dileme, jedanaesterac. Siguran sa "bele tačke" bio je Slobodan Novaković i Kabel stiže do rezultatske prednosti.

Deset minuta kasnije dugo su gosti kombinovali na svojoj polovini, usledio je pravovremeni dubinski pas nakon kojeg je Dejan Petrović izašao sam pred golmana Bogunovića i rutinski je loptu smestio u mrežu za poravnanje rezultata.

Međutim, samo tri minuta kasnije, ponovo se trese mreža Miloša Milinovića. Kapiten Novaković je uputio loptu sa sredine terena u šesnaesterac gostiju gde je do nje stigao Serdar koji je sjajno uposlio Vanju Apostolovskog koji rutinski loptu šaljem pored čuvara mreže.

U nastavku susreta viđen je samo jedan pogodak. Akcija Železničara je krenula iz poslednje linije. Upućen je dubinski pas pred kazneni prostor Kabela gde je nashvatljivo, između dvojice novosadskih fudbalera i golmana, do lopte stigao Dimitrije Volarević i rutinski je prosledio u praznu mrežu za konačnih - 2:2.

 

- Srpska liga Vojvodina, 3. kolo:

Kabel (Novi Sad) - Železničar (Inđija) 2:2 (2:1)

Strelci: S. Novaković u 25. iz jedanaesterca i V. Apostolovski u 38. minutu za Kabel; D. Petrović u 35. i D. Volarević i 61. minutu za Železničar

Stadion: "kraj Štranda"

Sudija: Nikola Šćepanović (Kruščić)

Žuti kartoni: S. Petrović, V. Jelić, N. Vujošević, Đ. Glišović, N. Vlajković (Kabel); D. Živanović (Železničar)

Kabel (Novi Sad): Bogunović, Trninić (Vlajković), Batos, Soković, Novaković, Đorđević (Glišović), Serdar (Milisavljević), Petrović, Apostolovski (Radeka), Vujošević, Jelić.

Železničar (Inđija): Milinović, Petrović (Grković), Saračević, Matijević (Kačar), Đokić (Radman), Volarević, Osman, Živanović, Trkulja (Bosnić), Jaćimović, Miljević (Nikolić).

 

 

Nakon susreta trener novosadskog Kabela Miloš Penić je izjavio:

- Tokom prvog poluvremena gosti su više igrali po bočnim pozicijama, dok smo mi nekako bi skoncentrisaniji na sredinu terena. Sve u svemu, viđen je egal u prvom poluvremenu. U nastavku meča protivnik je bio znatno bolji i opasniji. Mi smo svoju šansu čekali iz kontranapada i prekida, upravo onako kako smo i poveli. Nakon našeg vođstva primili smo gol za koji sam siguran da je postignut iz ofsajd pozicije, jer smo bili postavljeni u liniju. Drugi naš pogodak me izuetno raduje, jer je postignut iz igre i to je prvi gol koji smo u ova tri kola postigli direktno iz organizovane akcije - istakao je Penić i dodao:

- Na poluvremenu smo se dogovorili da držimo rezultat i da priliku očekujemo iz kontranapada, ali usled nekomunikacije između dva saigrača primili smo drugi pogodak. Ostaje žal što nismo pobedili, ali gledajući kompletnu utakmicu, ovo je i najrealniji ishod.

Narednog vikenda u 4. kolu vojvođanske grupe srpskoligaškog fudbala, Kabel gostuje u Novim Banovcima, dok će u Inđiji biti odigran veliki derbi između Železničara i Tise iz Adorjana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading