SVE SE MENJA IZ DANA U DAN: Od kako je velika nada beogradskog Partizana preuzela klub, stvorena je hemija koja mora dati rezultat! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.08.2023

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Kolarima se svakodnevno radi na poboljšanju svih klupskih struktura.

SVE SE MENJA IZ DANA U DAN: Od kako je velika nada beogradskog Partizana preuzela klub, stvorena je hemija koja mora dati rezultat! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Kolarac Kolari

Fudbalski klub Kolarac iz Kolara prethodnu sezonu u okviru Druge gradske lige Smederevo, okončao je sa skorom od 12 pobeda, tri remija i jednog poraza što je bilo dovoljno za vicešampionsku titulu, sa svega tri boda zaostatka u odnosu na nosioca trofeja, ekipu Vrbovca iz istoimenog mesta.

Tokom letnje pauze klub je napustio dotadašnji predsednik Dejan Radojković, a poslednjih dana meseca jula, rukovodeću palicu u klubu preuzeo je ambiciozni Nemanja Mladenović i od tog momenta užurbano se radi na jačanju svih klupskih struktura.

Nekadašnji polaznik Partizanove fudbalske škole uneo je i u klub i u same Kolare novu energiju koju su prepoznali i stanovnici mesta u Pomoravskom okrugu koji redovno uziaju učešće u svim klupskim akcijama,

Nakon obimnih radova koji su na klupskom igralištu obavljeni u prvoj polovini meseca avgusta, ovog vikenda je upriličena nova "radna akcija". Ofarbani su golovi, postavljena je nova žica, a započeto je i renoviranje klupskih svlačionica.

 

Kako su u klubu istakli:

- Još jednom se pokazalo da meštani sela prepoznaju pozitivnu energiju i sami dođu i pomognu klubu, svaka čast!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading