NOVA RECKA NA ŠAMPIONSKOM PUTU: "Kamiondžije" za pola sata srušile otpor Valjevaca - Priboj slavi Miroslava Markovića! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.08.2023

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija se, prema očekivanju, nastavila...

NOVA RECKA NA ŠAMPIONSKOM PUTU: "Kamiondžije" za pola sata srušile otpor Valjevaca - Priboj slavi Miroslava Markovića! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: FK FAP Priboj

Fudbaleri pribojskog FAP-a i u drugom ovosezonskom susretu u okviru Srpske lige Zapad zabeležili su trijumf, a svakako činjenica koja može da raduje sve ljubitelje fudbala u gradu na Limu, jeste da ekipa trenera Dragiše Žunića i nakon 180 minuta igre nije primila pogodak.

Prethodnog vikenda u Priboju je savladan Polet iz Ljubića rezultatom 2:0, a ovoga puta "kamiondžije su bile još ubedljivije protiv valjevske Budućnosti Krušik 2014.

U prvih 45 minuta igre, golova nije bilo, ali su se domaći igrači raspucali u nastavku i za nešto manje od pola sata igre tri puta su matirali golmana Stefana Milinkovića.

"Bravu" Valjevaca otvorio je u 64. minutu Miroslav Marković iskoristivši kardinalnu grešku odbrane Valjvaca, a isti fudbaler je 18 minuta kasnije postigao svoj drugi pogodak na meču, čime je pitanje pobednika već bilo rešeno.

Konačan rezultat ovog susreta postavio je u nadoknadi vremena Đorđe Jakovljević.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fudbalski klub FAP (@fk.fap)

 

- Srpska liga Zapad, 2. kolo:

FAP (Priboj) - Budućnost Krušik 2014 (Valjevo) 3:0 (0:0)

Strelci: M. Marković u 64. i 82. i Đ Jakovljević u 90. minutu

Stadion: Gradski stadion u Priboju

Sudija: Dušan Sretenović (Kragujevac)

FAP (Priboj): Nikolić, Vesnić, Drašković, Obućina, Plazinić, Grujić, Otašević, Lazarević, Vukmirović, Ramuš, Janjić. Na klupi su bili: Đorđević, Marković, Jovanović, Jakovljević, Sević, Lučić, Janjišević. Trener: Dragiša Žunić

Budućnost Krušik 2014 (Valjevo): Milinković, Ivanović, Ranisavljević, Ristovski, Jakovljević, Martinović, Starčević, Isidorović, Petrović, Milovanović, Nešković. Na klupi su bili: Marković, Stojanović, Panić, Pavić, Đorđević, Krstić. Trener: Predrag Simić

 

Narednog vikenda ekipu iz Priboja očekuje prvo ovosezonsko gostovanje. Biće to veliki derbi ovog ranga takmičenja, s obzirom da će se u Čajetini sastati dve od tri ekipe sa maksimalnim učinkom, Zlatibor i FAP.

Sa druge strane, priliku za prvu ovosezonsku pobedu i premijrni pogodak u novoj takmičarskoj godini, Valjevci će tražiti na "Parku Pećina" kada će ugostiti ekipu Poleta iz Ljubića.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading