VOKEROVA GREŠKA UMALO NAPRAVILA SENZACIJU! Rodri SPASIO Siti, Haland konačno POGODIO!

Autor:

Sport

27.08.2023

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester Sitija su posle dramatičnog finiša meča pobedili kao gosti Šefild Junajted rezultatom 2:1 i tako ostvarili i treću uzastopnu pobedu na startu Premijer lige.

VOKEROVA GREŠKA UMALO NAPRAVILA SENZACIJU! Rodri SPASIO Siti, Haland konačno POGODIO!

Foto: Tanjug/AP

Šampion Evrope i Engleske uspeo je da slavi i bez Pepa Gvardiole na klupi, koji se oporavlja u Barseloni posle operacije leđa.

Erling Haland je u 37. minutu pogodio stativu sa bele tačke, ali se iskupio za promašaj u 63. minutu kad je lagano postigao gol glavom iz peterca posle fenomenalne asistencije Džeka Griliša. Time je Norvežanin nastavio goleadu u duelima sa "malim" klubovima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Džejden Bogl je golom u 85. minutu obradovao domaće navijače, posle ogromne greške Kajla Vokera, ali njjihova radost je kratko trajala, jer je u 88. minutu Rodri posle gužve u šesnaestercu doneo pobedu braniocu titule.

Mančester Siti je pobedom zadržao maksimalan učinak posle tri kola i usamljen je na vrhu tabele sa devet bodova, dok je Šefild Junajted i dalje bez boda posle tri odigrana meča.

"Građani" su, podsetimo, na premijeri slavili u Barnliju rezultatom 3:0, dok su u drugoj rundi bili bolji od Njukasla na Etihadu s 1:0, golom Hulijana Alvareza.

Sa druge strane, "oštrice" su pretrpele sva tri poraza, pošto su prethodno morale da čestitaju Kristal palasu (0:1) i Notingem Forestu (1:2). 

Foto: Tanjug/AP

 

U drugom meču odigranom u istom terminu Aston Vila je kao gost pobedila Barnli rezultatom 3:1.

U pobedi gostiju iz Birmingema zablistao je poljski reprezentativac Meti Keš, dvostruki strelac, i Luka Dinj, dvostruki asistent.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading