ANGELINA ISKRENA POSLE VELIKOG FINALA: Moglo je bolje, ali falilo je malo sreće!

Autor:

Sport

27.08.2023

23:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Topićevu sada čeka finale Dijamantske lige.

ANGELINA ISKRENA POSLE VELIKOG FINALA: Moglo je bolje, ali falilo je malo sreće!

Foto: Starsport

Angelina Topić

Srpska atletičarka Angelina Topić nije uspela da osvoji medalju u skou uvis na Svetskom prvenstvu u Budimpešti, pošto je veliko finale završila na sedmom mestu.

Posle nastupa u finalu, Topićeva je iznela svoje prve utiske.

Jako sam zadovoljna ovim samim učešćem, na ovom, meni do sada najvećem prvenstvu. Rezultatski gledano, da je moglo bolje, moglo je malo. Duga je sezona, falilo je tu malo i energije i svežine. Jako sam zadovoljna samim plasmanom, samim rezultatom. Za medalju je realno gledano trebalo dosta. Ovo su zaista neverovatne devojke, koje su već sada na nekim tim visinama od dva metra. I ovom potencijalnom preskočenom visinom, 1.97, ne verujem da bi plasman bio nešto bolji, ali ja sam zaista prezadovoljna. Sezona nije gotova i dalje. Za malo manje od mesec dana ću imati još jedno veliko takmičenje, odnosno debi na finalu Dijamantske lige. Jako mi je drago što sam sa 18 godina dobila priliku da se takmičim pored ovako izuzetnih devojaka, i da naučim nešto od njih, da vidim nešto novo i da stičem toliko iskustva, sa ovako velikog prvenstva - rekla je Angelina u izjavi za "Telegraf".

Republika

Foto: Starsport

Angelina Topić

Ništa je u Busimpešti nije iznenadilo.

- Na ovako velikim takmičenjima, retko kad početna visina bude niža od 1.85, tako da sam i za ovo bila spremna. Znala sam nekoliko dana ranije da će iznositi toliko.

Na kraju, nije uspela da preskoči 197 centimetara, što joj je inače i rekord karijere.

Tu je uvek mnogo faktora koji su zaslužni za taj neuspešan skok. Da je falilo malo sreće, falilo je. Ja sam imala jedan skok ove sezone na tih 1.97, takođe, u trećem pokušaju, čini mi se, koji je veoma ličio na ovaj, ali eto, tada je bilo malo više sreće i Bog je rekao da ću da će letvica da ostane tada tu, a danas da neće - podvukla je Angelina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Vesna

27.08.2023 23:27

Samo idite dalje, nemojte odustajati , uspesi su tek pred Vama. Sretno!