OGLASILA SE PRED VELIKO FINALE: Angelina Topić poslala MOĆNU PORUKU!

Autor:

Sport

27.08.2023

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cela Srbija će u nedelju uveče navijati za mladu Srpkinju.

OGLASILA SE PRED VELIKO FINALE: Angelina Topić poslala MOĆNU PORUKU!

Foto: Starsport

Angelina Topić na SP u Budimpešti

Mlada srpska atletičarka Angelina Topić, koja je nedavno napunila 18 godina, uspela je da u petak sebi obezvedi vizu za veliko finale Svetskog prvenstva u atletici, u disciplini skok uvis.

Topićeva, inače osvajačica bronze sa prošlogodišnjeg Evropskog prvenstva u Minhenu, uspela je da u trećem pokušaju preskoči visinu od 192 cm, i tako sebi osigura mesto u finalu.

Pred veliko finale, koje počinje večeras u 20 časova, uz prenos na programima Radio Televizije Srbije, oglasila se i mlada Angelina, koja je poslala sjajnu poruku.

- Nema treme, jako mi je drago što sam dobila priliku da skačem na dosta velikih takmičenja, gde su i ove fantastične devojk. Drago mi je što sam pored njih, ne samo da ih gledam na TV-u, nego i da se takmičim s njima. Imam priliku i da učim i da ih posmatram i nadam se da ću jednog dana i ja biti nekome uzor - rekla je Topićeva.

Foto: Starsport

Angelina Topić na SP u Budimpešti

Zajedno sa njom će skakati i Jaroslava Mahučik, verovatno prvi favorit za zlato, a u finalu će biti i Eleanor Paterson, Lamara Distin, Morgan Lejk, Elena Kuličenko, Vašti Kaningem, Nikola Olisadžers, Irina Gerašenko, Lija Apostolovski, Nedežda Dubovitskaja, Kristina Honsel, Solen Žikel, Naval Meniker i Ela Junila.

Podsetimo, naša zemlja ima već jedno zlato sa ovog prvenstva, a osvojila ga je Ivana Vuleta, koja je sa 7,14 stigla do prvog mesta u disciplini skok udalj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading