OVO JE ČOVEK KOJI JE OSVOJIO IVANINO SRCE: Naša atletičarka dominira na stazi, ali i van nje! (FOTO)

Autor:

Sport

22.08.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpkinja je raskinula vezu od deset godina, a zatim uplovila u ljubavnu vezu sa sadašnjim suprugom.

OVO JE ČOVEK KOJI JE OSVOJIO IVANINO SRCE: Naša atletičarka dominira na stazi, ali i van nje! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Srpska atletičarka Ivana Vuleta je još jednom postala heroina nacije, nakon što je na Svetskom prvenstvu u Budimpešti osvojila zlatnu medalju u disciplini skok udalj.

To je najveći uspeh Ivanine karijere, pošto je nakon dva zlata na prvenstvima Evrope na otvorenom, uz još tri u dvorani, kao i dva zlata na svetskim prvenstvima u dvorani, konačno stigla do toliko željenog zlatnog odličja na otvorenom.

To je uradila nestvarnim skokom od 7,14, čime je ubedljivo slavila ispred Tare Dejvis i Aine Rotaru Kotoman. Ujedno, donela je i Srbiji prvo zlato u istoriji prvenstava sveta na otvorenom.

Ipak, osim uzbudljivog života na stazi, Vuleta je imala isto tako buran život i van nje, pogotovo ljubavni.

Naime, naša skakačica udalj je bila deset godina u vezi sa Vladimirom Kumrićem, bila je i verena za njega, ali se par rastao, a nakon toga je upoznala Marka Vuletu, svog sadašnjeg supruga.

Foto: Starsport

Ivana i Marko Vuleta

Oni su u vezu ušli pre tri godine, nedugo zatim su počeli i da objavljuju zajedničke fotografije, a odmah je bilo jasno da je Ivana pronašla ljubav svog života.

Ne volim previše da pričam o dešavanjima van staze, ali da, desila se nova ljubav. Ona je lepa stvar koja je obeležila kraj ove godine, i zbog koje u 2020. ulazim srećna. Marko nije iz sveta atletike, ali ne manjka razumevanja s njegove strane, uz njegovu podršku sam emotivno ispunjena, a kada je tako, uz naporan rad i malo sportske sreće, mogu najbolje da skočim - rekla je Ivana svojevremeno za medije.

Inače, Marko je profesionalni fitnes trener iz Novog Sada, završio je DIF i stekao je zvanje profesora sporta, a vrlo je jasno da je onome što radi posvećen kao i Ivana.

Foto: printscreen/instagram

Poznati par tokom treninga

Nema sumnje, slavna atletičarka je našla čoveka kog zanimaju iste stvari kao i nju, i nekoga ko joj je velika motivacija i oslonac tokom priprema za velika takmičenja.

Ostaje nam samo da se nadamo da će Ivana uspeti i naredne godine da ponovi ove rezultate, na Olimpijskim igrama u Parizu, a sa osvojenim zlatom bi zaokružila jednu sjajnu priču i stigla do osvajanja zlata na svim mogućim takmičenjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading