PARTIZANOVA NBA BOMBA VOLI CRVENO-BELO: PI Džej Doužer šokirao čim je stigao

Autor:

Sport

28.08.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac zapanjio sve već na aerodromu, morali da reaguju predstavnici kluba.

PARTIZANOVA NBA BOMBA VOLI CRVENO-BELO: PI Džej Doužer šokirao čim je stigao

Foto: KK Partizan.rs

Košarkaši Partizana upaliće ovog popodneva motore i započeti pripreme za novu sezonu. Željko Obradović neće na okupljanju i prvom treningu imati sve igrače, uglavnom zbog reprezentativnih obaveza, ali će zato na prozivci biti NBA bomba Pi Džej Doužer.

On je stigao u Beograd zajedno sa Kevinom Panterom i Zekom Ledejem, ali je tom prilikom šokirao ljude koji su ga čekali na Aerodromu "Nikola Tesla", ali i sve navijače koji su se tu slučajno zatekli. Amerikanac je u Srbiju stigao sav obučen u crveno-belo, kao da je došao kao pojačanje Crvene zvezde Meridianbet, a ne Partizana. Doužer je na sebi imao belu majicu, crvenu trenerku i crveno-bele patike!

Foto: printscreen/instagram.com/partizanbc

 

Nema sumnje da je to zapalo za oko Panteru i Ledeju, ali nisu imali kao da promene situaciju. Zato jesu njegovi domaćini, predstavnici kluba, pa čim su ga ugledali dali su mu da obuče bar Partizanovu crnu majicu sa klupskom natpisima, a onda se ogrnuo i Partizanovim šalom.

Foto: Fejsbuk/KK Partizan

Brzo su ga "opravili" - Doužer sa rekvizitima Partizana

Ovaj potez Pi Džeja nije bio nikakva prozivka i ubadanje prsta u oko navijačima, već nespretan splet okolnosti. Naime, kao što se može videti i na njegovim ranijim objavama na društvenim mrežama, Doužer voli da nosi crveno-belu odevnu kombinaciju, a kako što smo naveli čak je upario i crveno-bele patike.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PJ Dozier (@dozier_kid)

 

Naravno, njemu to niko neće uzeti za zlo sve dok bude davao sve od sebe na terenu za Partizan. Na kraju, Panter sa kojim je došao u Beograd je igrao za Zvezdu Meridianbet, a "ružna prošlost" mu je oproštena i postao je kapiten crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading