I JNA BI BIO TESAN KOŠARKAŠIMA PARTIZANA: Grobari će se otimati za karte, BOLI GLAVA koliko njih želi sezonske ulaznice

Autor:

Sport

22.08.2023

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koliko je interesovanje za sezonske ulaznice, crno-beli bi stalno punili dve arene.

I JNA BI BIO TESAN KOŠARKAŠIMA PARTIZANA: Grobari će se otimati za karte, BOLI GLAVA koliko njih želi sezonske ulaznice

Foto: Republika

Krcate tribine Štark arene

Košarkašima Partizana bi i stadion u Humskoj bio tesan kolika je pomama za sezonskim ulaznicama. Crno-beli su prošle sezone u kojoj su se vratili u Evroligu prodali više od 11.000 godišnjih karata, ali se ispostavilo da je to ništa jer je prosek u elitnom takmičenju bio 17.938 navijača. Međutim, grobari su sada prevazišli sebe i sugurno neće moći svi da  uživo gledaju izabranike Željka Obradovića.

Naime, Partizan se pohvalio da je interesovanje registrovanjem za kupovinu sezonskih karata iskazalo 30.417 navijača! Sve to počev od prošlog ponedeljka. To je bio prvi preduslov a koji će ubrzati naredni korak, a to je obnova starih sezonskih ulaznica i potom kupovina novih. Obnova starih počinje 28. avgusta, dok slobodna prodaja startuje 13. septembra. Popred registracije, svi koji žele da kupe sezonsku kartu moraju da poseduju i člansku kartu kluba.

 

 

Zato nema sumnje da će svaka utakmica crno-belih biti prilika da se obori prošlogodišnja rekordna poseta od 20.091 navijača zabeležena protiv Reala u plej-ofu. A kako i ne bi kada pojačanja najavljuju još bolju igru i domete do fajnal-fora. Naime, Žoc je, za sada, u tim doveo Ognjena Jaramaza, Mateuša Ponitku, Pi Džej Doužera i Frenka Kaminskog, ali roster još nije kompletiran.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Bony M

22.08.2023 16:36

1/4 Marakane