HLADAN TUŠ ZA PARTIZAN: Crno-beli OSTALI bez još jednog igrača!

Autor:

Sport

09.08.2023

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se agonija za šampiona Jadrana.

HLADAN TUŠ ZA PARTIZAN: Crno-beli OSTALI bez još jednog igrača!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaški klub Partizan nastavlja sa pripremama za novu sezonu, međutim, situacija u redovima crno-belog kluba ne izgleda baš najbolje.

Iako je već 9. avgust, Partizan je uspeo da dovede samo dvojicu košarkaša, doduše obojicu sa dugogodišnjim evroligaškim iskustvom, Mateuša Ponitku i Ognjena Jaramaza, međutim, već neko vreme nema novog igrača u redovima crno-belih.

Pokušao je "parni valjak" da u svoje redove dovede i Nikolu Mirotića, ali ni ponuda od 3.800.000 evra po sezoni nije bila dovoljna, a takođe su crno-beli izvisili i kada su u pitanju Goran Dragić, Džoš Nibo, Raul Neto, kao i nekoliko drugih igrača sa kojima su bili u kontaktu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Si Džej Mekalum i Nimijas Kveta

Još jedan igrač koji je bio povezivan sa Partizanom je Nimijas Kveta, portugalski centar, koji je prošle sezone igrao u NBA ligi, za Sakramento Kingse. Kveta je bio i u Razvojnoj ligi, krajem sezone je ostao bez ugovora, međutim...

Kako javljaju američki mediji, Sakramento Kingsi su potvrdili informaciju da će ponovo potpisati ugovor sa Kvetom i da će biti deo tim za narednu sezonu, pa je tako Partizan ostao bez još jednog vrlo dobrog igrača, koji je u predstojećoj sezoni mogao da nosi crno-beli dres.

Podsetimo, Zoran Savić, sportski direktor Partizana, je nedavno potvrdio da će u Beograd stići tri nova igrača, na pozicijama pleja, krilnog centra i centra, ali se ispostavilo da Kveta nije jedan od njih, pa će šampion AdmiralBet ABA lige morati da traži nova rešenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading