ON JE BOMBA PARTIZANA, KOD NJEGA JE SVE CRNO-BELO: Zvezdaš nahvalio veliko pojačanje u Žocovom timu

Autor:

Sport

23.08.2023

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kod njega nema uvijanja, intenzitet mu je isti tokom cele sezone.

ON JE BOMBA PARTIZANA, KOD NJEGA JE SVE CRNO-BELO: Zvezdaš nahvalio veliko pojačanje u Žocovom timu

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Mateuš Ponitka je bomba od igrača! Poljak je stigao kao drugo pojačanje u KK Partizan ovog leta, odmah iza povratnika Ognjena Jaramaza, a sve ono što je iskusni bek radio na parketu proteklih sezona ostavilo je jak utisak na navijače njegovih klubova, ali i saigrače.

Foto: Tanjug/AP

Mateuš Ponitka

Jedan od njih je i Dragan Apić sa kojim je delio svlačionicu Lokomotive iz Kubana. Bivši košarkaš brojnih klubova, između ostalih i Crvene zvezde Meridianbet, otkrio je šta grobari mogu očekivati od Ponitke na terenu, a što trener Željko Obradović sigurno već zna.

- Partizan je potpisao strašno pojačanje. Mateuša izuzetno cenim, ima mnoge kvalitete koji mi se sviđaju. Možda se to ne vidi po nekim statističkim parametrima. Recimo, on je neko ko dođe na trening i intenzitet treninga je isti tokom cele sezone - otkrio je Apić gostujući u podkastu "6,75range", pa poentirao:

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Dragan Apić

Nema uvijanja situacije kod njega Ponitke. Sve je crno na belo. Ja ga cenim zbog nekih stvari pre svega zbog mentaliteta, radne etike i stava prema košarci.

Nema sumnje da će i novi saigrači u Partizanu ceniti ove kvalitete Poljaka, ali i navijači crno-belih ako im priraste za srce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading