PARTIZANOVCI KAO NA IGLAMA: Zvezda NBA lige stiže u Evroligu, da li će putem Kaminskog i Doužera?!

Autor:

Sport

19.08.2023

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin čuvenog Doka Riversa na meti nekoliko evropskih klubova.

PARTIZANOVCI KAO NA IGLAMA: Zvezda NBA lige stiže u Evroligu, da li će putem Kaminskog i Doužera?!

Foto: www.profimedia.rs

Partizan je uspeo da u svoje redove dovede NBA igrače Frenka Kaminskog i Pi Džej Doužera, a njihovim stopama mogao bi i Ostin Rivers. 

Američki plejmejker i bivši saigrač Nikole Jokića iz Denver Nagetsa na meti je nekoliko evroligaških timova, javlja italijanski novinar Mateo Andreani. Osim njega, nekolicina tima na Starom Kontinentu pokazalo je interesovanje još i za Kendrika Nana i Tarensa Dejvisa, a najviše se ističu Olimpijakos i Barselona. 

Sin čuvenog trenera Doka Riversa - Ostin nastupao je i za Kliperse, Vašington, Hjuston, Njujork i Minesotu, a naredna stanica mogao bi da bude Partizan, koji je prethodno angažovao gore pomenute Doužera i Kaminskog, odnosno Ognjena Jaramaza i Mateuša Ponitku.

- Ovo je moj prvi put da zapravo napuštam Sjedinjene Države i zbog toga sam u početku bio malo nervozan. Ipak, kako sam o gradu čuo samo lepe stvari, nervoza je veoma brzo prerasla u uzbuđenja. O klubu sam čuo da je najbolje mesto za igru sa najboljim trenerom, zbog čega se veoma radujem da ću igrati za takav klub i takvog trenera - poručio je Doužer i dodao:

Foto: KK Partizan.rs

POJAČANJE: Doužer

- Veoma sam uzbuđen da igram pred navijačima za koje sam čuo da su najbolji koje košarka širom sveta može da ponudi. Doneću mnogo strasti i uzbuđenja u igru našeg tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading