VELIKA PRILIKA ZA CRNO-BELE: NBA zvezda blizu POVRATKA u Evropu - da li je Partizan NAREDNA DESTINACIJA?!

Autor:

Sport

03.08.2023

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurno je da iz redova šampiona AdmiralBet ABA lige pažljivo prate situaciju.

VELIKA PRILIKA ZA CRNO-BELE: NBA zvezda blizu POVRATKA u Evropu - da li je Partizan NAREDNA DESTINACIJA?!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaški klub Partizan ima iza sebe vrlo tih letnji prelazni rok, pošto su u crno-bele sitgla samo dva igrača, Mateuš Ponitka i Ognjen Jaramaz.

"Parni valjak" se dugo dovodio u priču sa Nikolom Mirotićem, međutim, bivši reprezentativac Španije je na kraju odbio ponudu beogradskog velikana i ostavio Željka Obradovića na cedilu.

Kao što su i najavili iz Partizana, u potrazi su za trojicom igrača, uglavnom iz NBA lige, a jedna od mogućih meta je i Sandro Mamukelašvili, i dalje aktuelni košarkaš San Antonio Sparsa, koji ne isključuje opciju povratka u Evropu.

- Da, definitivno. Nekoliko klubova iz Evrolige je izrazilo interesovanje za moje usluge, ali moj prevashodni cilj je ostanak u NBA ligi - rekao je Mamukelašvili.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Sandro Mamukelašvili u dresu San Antonia

Gruzijski košarkaš je zatim istakao i da će pokušati da se dokaže u NBA ligi, ali da nikako ne može da potvrdi da se ove sezone neće vratiti u evropsku košarku.

- Želim svima da dokažem da sam NBA igrač. Nikada neću zatvoriti vrata Evroligi, obožavam da gledam Evroligu i znam koliko je to takmičenje kvalitetno. Možda se vratim, ali sada mi je glava isključivo u u NBA ligi - rekao je on za "Basketnews".

Mamukelašvili igra na pozicijama "četiri" i "pet", a Partizan upravo takve igrače traži u NBA ligi. Videćemo u narednim danima da li će crno-beli preduzeti neophodne korake i da li je možda Mamukelašvili novo pojačanje za ekipu Željka Obradovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading