ŠOK ZA GROBARE: Partizan OSTAJE bez još jednog igrača?!

Autor:

Sport

29.07.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikako da se ovog leta sreća osmehne crno-belima.

ŠOK ZA GROBARE: Partizan OSTAJE bez još jednog igrača?!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Partizan nema uspešan mesec iza sebe, kada govorimo o dolascima i odlascima iz ekipe.

Naime, "parni valjak" su dosad napustili Matijas Lesor, Dante Egzum, Janis Papapetru, odnosno Jam Madar, dok je na izlaznim vratima kluba i Tristan Vukčević.

S druge strane, u redove šampiona AdmiralBet ABA lige su stigli Mateuš Ponitka i Ognjen Jaramaz, svakako nedovoljno za ambicije ekipe kojoj je prošle godine "za dlaku" izmakao plasman na završni turnir Evrolige.

Dugo su u Partizanu čekali na rasplet situacije oko Nikole Mirotića, crno-beli su figurirali kao glavna opcija za španskog košarkaša, međutim, nekadašnji igrač Barselone je u poslednji čas odbio beogradskog velikana i ostavio ga na cedilu.

Slična situacija bi mogla da se dogodi sa još jednim košarkašem, pa će Partizan morati da ovoj situaciji pristupi vrlo pažljivo. Naime, dugo se priča o dolasku Gorana Dragića o dolasku u Beograd, ali, čini se da od toga neće biti ništa.

Foto: Starsport

Goran Dragić u dresu reprezentacije Slovenije

Kako je preneo novinar “Majami Heralda” Beri Džekson, Dragić će tek krajem leta da donese odluku gde će da nastavi karijeru. To nikako nije dobro po crno-bele, pošto su se već opekli čekanjem jednog igrača, pa se verovatno neće odlučiti da isti potez i sa Slovencem.

Jasno je da bi Goran bio ogromno pojačanje, ali je on trenutno najbliži Majamiju, pa su šanse za njegov dolazak u Beograd minimalne.

– Najveća želja mi je da se vratim u Majami. Moj dom je u Majamiju, tu mi deca idu u školu – izjavio je nedavno Dragić.

Videćemo do kraja prelaznog roka šta su spremili u Partizanu, ali je jasno da je ovom timu neophodan prvi plej, kao i prvi centar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading