OVO JE ŽENA KOJA NOSI TRI BRUSHALTERA: Grudi su joj teške čak 4,5 KILOGRAMA, ostvarila sebi najveću želju, ali jedno joj je STROGO ZABRANJENO! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

29.07.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grudi su joj toliko velike da ne može ni da potrči.

OVO JE ŽENA KOJA NOSI TRI BRUSHALTERA: Grudi su joj teške čak 4,5 KILOGRAMA,  ostvarila sebi najveću želju, ali jedno joj je STROGO ZABRANJENO! (FOTO)

Foto: Instagram/ katy_ann_xo

Kejti En iz Teksasa u želji da ima velike grudi odrekla se svakodnevnih aktivnosti. Današnja influenserka prvu operaciju odradila je sa samo 20 godina, a od C stigla je do D veličine grudnjaka. Nakon toga otišla je pod nož još čak tri puta. Kada je završila sa operacijama, njene grudi više nisu bile ni približno lagane. 

Samo zamislite da su vam grudi teške 4, 5 kilograma!

- Ponekad se moraš odreći drugih stvari da bi dobila ono što želiš - rekla je ona za "Jam Press".

Foto: Instagram/ katy_ann_xo

Kejti En plavuša sa velikim grudima

Njene želje skupo su je koštale

Izdvojila je  38.000 dolara za poprsje, kao i još 62.000 dolara za druge estetske operacije, uključujući dva povećanja zadnjice, operaciju zatezanja kože i neinvazivne postupke poput botoksa i filera za usne. Ipak, nije sve sama platila.

- Većinu toga finansirale su slatke tatice. Ako imam vremena, novca i ambicije da promenim svoje telo, i mogu to sigurno učiniti - zašto ne? Nisam rođena savršena pa hvala Bogu na teretanama, frizerima, nutricionistima i hirurzima - pojašnjava.

Foto: Instagram/ katy_ann_xo

Kejti En u crvenoj haljini

Nije baš tako lako da nađe odeću koja joj odgovara. Pre svega teško pronalazi grudnjak koji odgovara veličini njenih grudi, a isto važi i za majice.

- Postoji nekoliko prodavnica koje prodaju moju veličinu ili uzimam stvari kod krojača. 

I ne samo to, već joj je hirurg zabranio trčanje jer će "aktivnosti s velikim uticajem i težina" učiniti njene grudi "opuštenim", tvrdila je.

- Kad vežbam, nosim dva grudnjaka i sportski grudnjak za maksimalnu potporu - rekla je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katy Ann (@katy_ann_xo)

Zvezda društvenih mreža je poslednja u dugom nizu žena koja zbog grudi ima velike probleme, piše "Njujork post".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading